Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Harry Styles geeft ex Taylor Swift een box en het internet gaat uit z'n dak

De twee kunnen het nog erg goed met elkaar vinden.

Afgelopen week was het alweer tijd voor de 65ste editie van de Grammy's. En net als ieder jaar, regende het ook dit keer prijzen in de Crypto.com Arena in Los Angeles. Zo was Beyoncé de grote winnaar van de avond, maar zijn er naast haar veel meer artiesten in de prijzen gevallen. Zo ook Harry Styles. Maarre, dat was niet het enige waar het internet van uit z'n dak ging. De box die hij aan zijn ex-vriendin Taylor Swift gaf, gaat namelijk he-le-maal viraal.

Ex-vriendin

Hoewel Taylor over menig ex-vriendje wel eens een lied heeft geschreven, is er tussen haar en haar ex-vriend Harry Styles geen bad blood meer. En geef ze eens ongelijk: de twee datete namelijk al in 2012 met elkaar, dus dat is al waaay back. En nu ze beiden inmiddels volwassen zijn geworden en al in verschillende andere relaties hebben gezeten, kunnen de twee het tot op heden prima met elkaar vinden. Zo zaten ze naast elkaar tijdens de uitreiking van de Grammy's en werden ze vaak lachend en pratend gespot. Toch viel er één ding meteen op: de twee gaven elkaar weliswaar een box!

Reacties

Het internet ging letterlijk uit z'n dak van dit lieve moment tussen de twee exen. "Mijn favorites", reageert een volger. "Mijn leven is een stap dichterbij perfectie", schrijft een ander. Andere volgers reageren met: "Ik wil zó graag dat ze beste vrienden worden", "Zo blij dat ze goed met elkaar overweg kunnen", en "Mijn twee idolen op mijn beeldscherm❤️😍😍."

Bron: NSMBL, Twitter | Beeld: Twitter, NL Beeld