Wait what?! Taylor Swift betaalt collegegeld student

De zangeres had veel bewondering voor de jonge student.

Taylor Swift heeft een goede daad verricht. De zangeres heeft namelijk het collegegeld geld van een 18-jarige student betaald. Vitoria Mario vroeg via GoFundMe een financiële bijdrage om haar studie aan de universiteit te betalen. De 18-jarige keek raar op toen ze zag wie het bedrag had betaald.

GoFundMe

“Ik heb een aanbod gekregen om te studeren aan de universiteit van Warwick”, schreef Vitora op haar GoFundMe-pagina. Vervolgens liet Vitoria weten dat dit niet haalbaar was gezien haar financiële toestand. Vitoria woont sinds vier jaar bij haar familie in Tottenham, nadat ze uit Portugal is geëmigreerd.

“Ik kom vanwege mijn status niet in aanmerking voor een lening en omdat mijn familie ook onder de lagere inkomensklasse valt probeer ik het op deze manier”, aldus Vitoria.

Donatie

Taylor zag deze oproep en hielp de jonge student door maar liefst 30.000 dollar te doneren. De zangeres schrijft in een bericht dat ze bewondering heeft voor haar inzet en daadkracht om haar droom werkelijkheid te laten worden.

“Hierbij schenk ik je het benodigde bedrag, zodat je kunt gaan studeren. Heel veel succes met alles dat op je pad komt! Liefs, Taylor.”

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws