Nooo: Harry Styles en Olivia Wilde uit elkaar

'Ze hebben nu andere prioriteiten', aldus een ingewijde.

Na twee jaar hebben Harry Styles en Olivia Wilde een punt achter hun relatie gezet. Volgens ingewijden zouden de zanger en actrice het te druk hebben voor elkaar, zo vertellen ze aan People.

Goede vrienden

“Hij is nog steeds aan het toeren en gaat naar het buitenland. Zij focust zich op haar kinderen en haar werk in Los Angeles”, vertelt een bron aan het entertainmentblad. De actrice heeft samen met haar ex, Jason Sudeikis, twee kinderen, genaamd Otis en Daisy. Harry en Olivia zouden de beslissing om uit elkaar te gaan samen hebben genomen en zijn nog steeds ‘goede vrienden’. “Ze hebben nu andere prioriteiten, die houden hen uit elkaar.”

Twee jaar

Harry en Olivia waren bijna twee jaar happy together. De actrice en regisseur gaf Harry onder meer een van de hoofdrollen in Don’t Worry Darling, een film die eerder dit jaar in de bioscoop verscheen. Naar verluidt zou die beslissing hebben gezorgd voor spanningen op de set met actrice Florence Pugh, die een van de andere hoofdrollen speelt. “De publieke druk was zwaar voor ze”, aldus een ingewijde. “Ze hebben tijdens de relatie ups en downs gehad.”

De wereld over

Harry Styles is razend populair en reist momenteel de hele wereld over om optredens en concerten te geven in uitverkochte stadions. Naast zijn zangcarrière, timmert hij ook aan de weg als acteur. Naast Don’t Worry Darling, is hij namelijk ook te zien in My Policeman.

Bron: RTL Boulevard, ELLE | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws