Marieke Elsinga weer aan het werk: ‘Ik vind het ook bitterzoet ergens’

'Ik denk dat elke vrouw dit heeft aan het einde van haar zwangerschapsverlof.'

Het is nu een paar maanden geleden dat radio-dj Marieke Elsinga is bevallen van haar zoontje Jip. En hoewel de kersverse moeder vorige week tijdens de Qmusic Awards nog heeft laten vallen er niet tegenop te zien om weer aan de bak te moeten, vond ze het toch wat lastiger dan verwacht.

Bitterzoet

“Nou het moment is daar. Het einde van m’n zwangerschapsverlof na vier maanden”, begint Marieke haar Instagram-story. “Je weet dat het komt, om weer te gaan werken. En ik heb er ook heel veel zin in”, vervolgt ze. De kersverse moeder vertelt dat ze naar de studio moet om een nieuw programma op te nemen. “Maar ik vind het ook bitterzoet ergens”, biecht ze op. “Ik denk dat elke vrouw dit heeft aan het einde van haar zwangerschapsverlof. Dat je denkt: ‘kan ik dit nog?’.”

Aan het werk

En hoewel de radio-dj dit weekend de studio weer in is gedoken voor opnames, maakt ze meteen duidelijk of ze deze week ook alweer te horen is op de radio. “Nee”, lacht ze. “Niet alles tegelijk.” Toch licht Marieke wel een tipje van de sluier op. “Ik kom binnenkort bij Q in de ochtend vertellen wanneer ik er weer ben. Duurt niet lang meer, maar komt goed. Maar niet alles tegelijk want dan ga je echt over de kop als mens.”

Jeuk

Een paar weken geleden deelde de kersverse moeder nog dat ze erg last heeft van vreselijke jeuk die maar niet weggaat. Hiervoor is ze al een paar keer naar het ziekenhuis geweest. Zo deelde ze op haar Instagram-stories dat haar been opnieuw was ingezwachteld en dat er biopten waren afgenomen. Het is namelijk nog steeds niet bekend wat de oorzaak van de jeuk is. Door de mindere kant van haar kraamtijd te delen hoopt Marieke andere moeders hiermee een hart onder de riem te steken. Wij hopen in ieder geval dat het snel beter gaat met Marieke!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws