OMG! Komt er een K3-reünie met Karen, Kristel en Kathleen?

Fingers crossed!

Lees ook

Als we denken aan jeugdsentiment, dan denken we natuurlijk meteen aan K3! Wij konden alle liedjes van Karen, Kristel en Kathleen uit volle borst meezingen en voor ons zullen zij ook altijd de enige echte K3 blijven. Enne, hoe leuk zou het zijn als we ze nog een keer met z’n drieën op het podium kunnen zien?

Reünie

Als het aan Kathleen ligt, dan komt een reünie er zeker aan! Dit laat ze weten in een gesprek met de Belgische krant HLN. “We hebben altijd gezegd dat we dat ooit een keer gaan doen”, zegt de zangeres. Alleen durft Kathleen niet te zeggen wanneer dit concert precies plaats zal vinden. “Misschien maar beter voor ons tachtigste of zo, anders worden die dansjes wat moeilijk, denk ik”, grapt ze. “Ik hoop dat er mensen komen kijken dan, hè.” Nou Kathleen, wij weten wel zeker dat er mensen komen kijken!

Jeugdsentiment

In 1988 werd de meidengroep K3 opgericht en scoorden Karen, Kristel en Kathleen enorme hits met nummers als Oya lélé, Tele-Romeo en Alle kleuren. In 2009 stapte Kathleen, tot groot verdriet van velen, als eerste K3-tje uit de meidengroep. In het tijdschrift Dag Allemaal blikte de blondine terug op haar vertrek. “Dat ik gestopt ben, had vooral met het emotionele aspect te maken”, vertelde ze. “Toen mijn vader onverwacht overleed, kreeg ik het moeilijk om dat te rijmen met het vrolijke K3-wereldje.”

Leven na K3

Inmiddels zijn ook Karen en Kristel gestopt en hebben Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman het stokje overgenomen. Maarre, wat doen de oude-K3-tjes nu eigenlijk? Karen, de 48-jarige roodharige zangeres is nog vaak te zien op de Belgische televisie als presentatrice en jurylid. Kristel (47) doet het wat rustiger aan en brengt meer tijd door met haar gezin en ook heeft ze een kinderboek geschreven. Kathleen daarentegen heeft de boel volledig omgegooid en runt samen met haar man een goedlopend reisbureau in Kaapstad.

Of we de drie K3-tjes binnenkort nog voor een laatste keer op het podium kunnen zien schitteren, blijft dus nog even de vraag. Fingers crossed!

Bron: RTL Boulevard, Showbizz Be | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook