Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Theo onthult of hij nog single is

Is Theo alweer aan het daten?

Voor Theo is het Prince Charming-avontuur helaas voorbij. Écht heeft hij niet per se kunnen genieten van zijn tijd in Kreta, want hij moest vanwege corona namelijk vijf dagen in quarantaine. Bij RumagTV blikt Theo terug op zijn avontuur en vertelt hij hoe het nu gaat in de liefde.

Single

Theo wist het toch tot de voorlaatste aflevering te schoppen, maar Diego koos er niet voor om hem mee te nemen naar de finale. De hunk heeft dus niet de liefde gevonden in Griekenland, maar is hem dat inmiddels in Nederland wel gelukt? Fawrynotsawry en René Watzema vragen hem het hemd van het lijf. "Nog steeds single", zegt Theo wanneer René hem vraagt naar zijn liefdesstatus.

Na de opnames is Theo dus nog niet weer aan het daten geslagen. "Ik had er eigenlijk ook niet heel veel behoefte aan, want ik had echt tijd nodig om tot mezelf te komen", legt hij uit. "Ik vond het echt heel heftig", zegt hij over zijn avontuur.

Corona

Omdat Theo corona had, heeft hij een hele andere ervaring achter de rug dan de andere kandidaten. Gelukkig heeft hij nog wel de kans gehad om met Diego op date te gaan, maar was dit niet het ideaalbeeld. "We gingen ontbijten samen, alleen zat hij helemaal aan de andere kant van de tafel", vertelt Theo. "Het was dus wel echt op een afstand, maar we hebben wel gewoon gekletst."

Uiteindelijk koos Diego er niet voor om Theo mee te nemen naar de finale. Cyrano en Joey zijn nu nog als enige twee over. Spannend!

Bron: YouTube | Beeld: Prince Charming