Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Geordie Shores Chloe schaatst de sterren van de hemel

De Geordie Shore-ster blijkt een geheim talent te hebben!

We kennen Chloe Ferry natuurlijk allemaal van het ge-wel-dige programma Geordie Shore. Hier vermaakt ze menig mens met haar klunzige moves, haar fantastische uitspraken en haar bubbly character. En hoewel de meeste denken dat de GS-ster een motoriek heeft van Bambi, is ze op het ijs een echte dancing queen.

Kunstschaatsen

Het geheime talent van de realityster kwam al eens eerder naar voren in een van de eerste afleveringen van Geordie Shore waar Chloe in te zien was. Zo verbaasde ze al haar mede Geordies met een verbazingwekkende kunstschaats-show. "Wat is er aan de hand? Chloe is hartstikke goed in kunstschaatsen", liet Scotty T toen al weten. Ook Marnie verbaasde zich over de schaatskunsten van haar bestie. "Van niet recht op je benen kunnen staan, naar een prachtige, elegante zwaan op het ijs. Hoe dan?"

Video

En hoewel we Chloe later nog een paar keer hebben zien schitteren op het ijs, hebben we tot afgelopen week lang moeten wachten om haar weer te kunnen bewonderen. De Geordie Shore-ster deelde na een lange tijd ein-de-lijk weer eens een video waar ze haar talent showt. En zo te zien is ze het nog steeds niet verleerd, want wauw!

@chloeferryofficial Shes back doing what she does best ⛸🏆🥇 #fyp #skating #2023 #dancingonice ♬ escapism - 🤍

Dancing On Ice

Ook in de comments verbazen volgers zich over het geheime talent van Chloe. "YES ICE QUEEN", reageert een volger. "OMG Chloe je bent geweldig!", schrijft iemand anders. Ook verbazen veel volgers zich erover dat de Geordie Shore-ster nog niet gevraagd is voor Dancing On Ice. "Waarom doet ze niet mee aan dancing on ice?", vraagt een volger zich af. "Wij willen Chloe in Dancing on Ice!", vindt iemand anders. Gaan we de realityster binnenkort zien in de show? Fingers crossed!

Bron: TikTok | Beeld: TikTok, BrunoPress