Dit is hoe Chloe van Geordie Shore er nu uit ziet

Je moet misschien twee keer kijken, maar het is haar toch echt.

Chloe Ferry deed in 2015 haar intrede in Geordie Shore en was vanaf dag één een goede match met de rest van de cast. Inmiddels is Chloe flink veranderd en heeft ze een aantal bezoekjes aan de plastisch chirurg gebracht.

Cosmetische ingrepen

Net als haar mede-realitysterren is Chloe in al die jaren flink veranderd. De reality-ster is altijd open geweest over haar cosmetische ingrepen en de tienduizenden euro’s die ze hier aan uit heeft gegeven. Liposuctie, borstimplantaten, fillers, een borstvergroting en borstverkleining, je kunt het zo gek niet bedenken of Chloe is ervoor gezwicht.

Ingreep mislukt

Zo vertelde ze vorige week nog over een zogeheten fox eye-ingreep, die niet helemaal goed heeft uitgepakt voor de Geordie. Aan het begin van dit jaar onderging Chloe de fox-eye ingreep om haar wenkbrauwen wat meer te liften. Maarre, deze ingreep ging fataal mis, want de beauty kreeg enorme zwellingen aan haar slaap…

Ze vertelde in het interview met The Sun het volgende: “Ik heb zeven traumatische maanden achter de rug en het had voorkomen kunnen worden. Ik ga door een hel sinds ik het heb laten doen.” Ze vervolgde: “Ik heb een deuk in mijn gezicht. Het is blijvend. Het heeft mijn leven verpest en het heeft me onzeker gemaakt.” Goed, Chloe houdt haar volgers in ieder geval goed op de hoogte van haar uiterlijk. Vorige week plaatste ze ter ere van haar eigen verjaardag bijvoorbeeld nog een bikinikiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chloe Ferry💀 (@chloegshore1)

Chloe ziet er sinds haar deelname aan Geordie Shore dus behoorlijk anders uit, maar is natuurlijk nog net zo knap!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chloe Ferry💀 (@chloegshore1)

Verloving

Vorig jaar werd er nog gedacht dat Choe in het huwelijksbootje zou stappen met de 58-jarige zakenman Wayne Lineker, maar inmiddels is duidelijk dat de twee slechts vrienden zijn. Chloe heeft tegenwoordig een relatie met de knappe Johnny Wilboo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door _johnnywilbo (@_johnnywilbo)

I Love You“, schrijft Johnny bij het schattige kiekje van hem en zijn girlfriend. De twee zijn sinds november vorig jaar samen. Het is voor de Geordie Shore-ster dus helemaal goedgekomen!

Bron: Grazia Archief | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws