Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met Geordie Shores Scotty T

De Geordie is zelfs een eigen Only Fans account gestart.

'Oi oi, let's get f*cking mortal!' We horen het hem nog zo zeggen. Zo heeft de spraakmakende Scotty T nog een hele lading vol geweldige oneliners uitgesproken tijdens zijn tijd in Geordie Shore. Jammer genoeg is het al een hele tijd geleden dat we de Geordie op de televisie hebben gezien. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de knappe hunk uit Newcastle?

Seizoen 4

Hoewel het lijkt alsof Scotty T er vanaf het begin al bij is, heeft de Geordie zich pas in seizoen vier als 'newbie' aangesloten bij de bende van ellende. Hij voelde zich al snel als een vis in het water tussen beste vriend Gary Beadle en huisgenoten Vicky Pattison, Holly Hagan, Charlotte Crosby, Ricci Guarnaccio, Daniel Thomas, James Tindale en Sophie Kasaei. Naast dat hij heel geliefd was bij het Engelse publiek, en dus ook heel wat worldies aan de haak sloeg, sprak ook de rest van Europa liefdevol over hem.

Andere televisie-programma's

Doordat Scotty T zo geliefd was bij het publiek, schitterde hij al snel in andere televisie-programma's. Zo reisde hij af naar Portugal om zijn ex(en) op te wachten op het strand in het vierde seizoen van Ex on the Beach en deed hij in 2016 mee aan Celebrity Big Brother. Enne, hij wist dat programma zelfs te winnen, net als zijn Geordie Shore-collega Charlotte Crosby, drie jaar eerder. Hoe doen die Geordies dat toch?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SCOTTY T (@scottgshore)

Schandaal

Naast zijn vele deelnames aan tv-programma's mocht hij ook proeven van de presenteerwereld. Zo heeft hij samen met zijn Geordie Shore-collega Charlotte Crosby het bekende programma Just Tattoo Of Us gepresenteerd, wat een groot succes was. Toch kent Scotty T ook de tegenslagen van de showbizzwereld en is hij in 2018 ontslagen door MTV wegens een heus cocaïneschandaal. Jammer genoeg hebben we de Geordie daarna nooit meer full-time gezien in Geordie Shore.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SCOTTY T (@scottgshore)

Only Fans

Hoewel de Geordie dus ook de tegenslagen van het vak kent, is hij altijd actief gebleven op social media en deelt hij regelmatig een knap kiekje op zijn Instagramaccount. Zo deelt hij geregeld half naked foto's en is hij inmiddels een eigen Only Fans account gestart. Wait what?!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SCOTTY T (@scottgshore)

Reünie

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SCOTTY T (@scottgshore)

Natuurlijk staat het Instagramaccount van de knappe Scotty ook bomvol met allemaal verschillende samenwerkingen. Prep-meals, sportkleding, snoep, tanden bleken you name it. Het gaat dus momenteel best goed met de Geordie Shore-ster, als we zijn Instagram mogen geloven. En voor de mensen die bang zijn om Scotty T niet meer te zien op de televisie, don't worry! De Geordie is namelijk binnenkort te zien in de reünie-serie van Geordie Shore. Daar hebben wij maar één ding op te zeggen: Wey-Aye, man!

Bron & beeld: Brunopress, Instagram (@scottgshore)