Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Marcus uit Ginny & Georgia heeft in het echt een heel andere stem

We zijn er allemaal ingetrapt!

Bullet Train Premiere - LA

We love de populaire Netflix-serie Ginny & Georgia. Een van de redenen waarom we zo dol zijn op deze serie is natuurlijk hottie Marcus. Maar wist jij dat Marcus in het echt eigenlijk een heel andere stem is? Acteur Felix Mallard onthult zijn echte stem en accent in een TikTok-video.

Australisch

In het eerste seizoen zien we hoe Ginny een nogal steamy romance met buurjongen Marcus opbouwt. Sidenote: hij is toevallig ook de tweelingbroer van een van haar beste vriendinnen. Enne, die romance zorgt voor een hoop drama in de serie. Niet alleen Ginny is gek van Marcus, want al snel wordt hij een waar begrip op TikTok en gaan er duizenden filmpjes van hem rond. Marcus wordt gespeeld door de knappe Felix Mallard, een 24-jarige acteur die oorspronkelijk uit Australië komt.

En wat blijkt: hij heeft in de serie zijn Australische accent goed weten te verhullen. In Ginny & Georgia heeft Felix namelijk een heus Amerikaans opgezet. In onderstaande video doet hij even voor hoe hij zijn accent heeft weten te faken en praat hij met zijn 'eigen stem'.

@celebritiesdailys his accent 🔥 #felixmallard #fyp #ginnyandgeorgia #marcusbaker #marcus #ginny #georgiamiller #abby #australia #australian #accent ♬ original sound - celebrities daily’s (mia)

Ander accent

"Heel veel mensen weten niet dat ik eigenlijk Australisch ben", zegt Felix in de video. "Blijkbaar zijn jullie allemaal in mijn Amerikaanse accent getrapt", grapt hij. Vervolgens legt Felix uit wat dan precies het verschil is tussen zijn Australische en Amerikaanse accent. Het zit hem volgens hem in de toonhoogte. Amerikanen praten heel erg vanuit het achterste van hun mond en sluiten de zin af op een lagere toon, terwijl Australiërs vanuit de voorkant van hun mond praten en elke zin hoog afsluiten. Aha!

Bron: NSMBL | Beeld: TikTok, Brunopress

Showbizz
  • Los Angeles premiere of Columbia Pictures' 'Bullet Train' at Regency Village Theatre Featuring: Felix Mallard Where: Los Angeles, California, United States When: 01 Aug 2022 Credit: Faye's Vision/Cover Images