Finally! Netflix onthult releasedatum van Ginny & Georgia seizoen 2

Het is al bijna zover!

We wachten al veel te lang op het tweede seizoen van Ginny & Georgia. Inmiddels hebben we het eerste seizoen al drie keer opnieuw gebinged en kunnen we écht niet meer wachten op nieuwe afleveringen. Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want Netflix heeft bekendgemaakt op welke datum het nieuwe seizoen verschijnt.

Lang wachten

Het geduld van Ginny & Georgia-fans wordt flink op de proef gesteld. Inmiddels duurt het namelijk al bijna twee jaar. Gelukkig komt Netflix nu eindelijk met goed nieuws. De streamingsdienst heeft namelijk de releasedatum voor seizoen twee bekendgemaakt. Op 5 januari 2023 zijn de nieuwe afleveringen te bingen. Dat betekent dat we nog maar een maand geduld hoeven te hebben. Daarnaast deelt Netflix ook alvast een first look van het tweede seizoen. We can’t wait!

Seizoen twee

Inmiddels weten we over het tweede seizoen dat deze waarschijnlijk verdergaat waar het eerste seizoen is geëindigd. Ook gaan we kennismaken met de ex-man van Georgia. De serie werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England.

Winter op Netflix

Het belooft een heerlijke winter te worden op Netflix. Terwijl het buiten koud en grauw is, kun jij op de bank onder een dekentje genieten van heerlijke series en (kerst)films. Op 21 december gaat namelijk ook het derde seizoen van Emily in Paris van start gaat, waarvan Netflix deze week de veelbelovende trailer deelde. En daarna kunnen we in januari dus meteen door met Ginny & Georgia. Een heerlijk vooruitzicht!

Bron: Girlscene | Beeld: Netflix

Laatste nieuws