Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om déze reden heeft Geordie Shores Charlotte haar lippen laten dissolven

Aha!

Voormalig Geordie Shore-ster Charlotte Crosby stond altijd bekend om haar cosmetische ingrepen. Zo heeft ze een neuscorrectie laten doen en maakte ze er nooit een geheim van dat ze af en toe haar lippen liet opvullen. Maar eind vorig jaar deelde de realityster plotseling dat ze haar lippen liet dissolven. Waarom ze dat heeft gedaan, vertelt ze in een recent interview.

"Ik heb mijn lippen niet laten dissolven omdat ik erom gepest werd", begint Charlotte haar verhaal in een TikTok-video van Novapodcasts. "Want om eerlijk te zijn, ik ben er zo lang om gepest en het boeide me niet." De realityster hield naar eigen zeggen van haar volle lippen, maar heeft de fillers om een andere reden laten verwijderen. "Na mijn zwangerschap zwollen mijn lippen enorm op. Want tijdens een zwangerschap zwelt alles op: je weet wel, je enkels, je gezicht, je polsen, je vingers, je tenen, echt alles zwelt op."

Daarnaast ging de Geordie Shore-ster ineens anders naar zichzelf kijken. "Ik keek naar de Geordie Shore-reünie en ik dacht voor de eerste keer 'ik zie er belachelijk uit!'" Ook de komst van haar little princess is een van de oorzaken waarom ze haar lippen heeft laten dissolven. "Als ik met mijn kleine meisje aan het knuffelen ben en ik maak al die gekke geluidjes, kan ze mij überhaupt zien achter die enorme lippen? Kan ze wel zien wie ik ben als persoon?" Charlotte heeft haar lippen acht jaar haar lippen laten doen. "Dat zijn heel veel fillers. En ik dacht ineens 'het moet er allemaal uit!'"

@novapodcasts #CharlotteCrosbyAlwaysOn ♬ original sound - Nova Podcasts

We kennen de realityster natuurlijk van de heftige plastische chirurgische ingrepen, maar to be honest, wij vinden deze natuurlijke look Charlotte geweldig staan. Looking good, girl!

Bron: TikTok @novapodcasts | Beeld: Brunopress