Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shores Holly Hagan zwanger van eerste kindje

Wat leuk!

Butterfly Ball 2021

Voormalig Geordie Shore-ster Holly Hagan kan het nieuwe jaar niet beter beginnen. De realityster heeft namelijk op Instagram bekendgemaakt dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. In een super schattige video is te zien hoe ze haar vriend verrast met het nieuws.

Aankondiging

"Happy new year.. here’s to our next chapter 👼🏼🕊️", schrijft Holly op Instagram bij een video waarin ze haar zwangerschap aankondigt. In de video – die in elkaar is gezet door OK! Magazine – zien we eerst een stukje van de bruiloft van Holly en haar vriend Jacob Blyth.

Bruiloft

De twee stapten afgelopen juni in het huwelijksbootje. "Your patience, strength and resilience inspires me every single day and I couldn't think of a strong role model for our future children", zei Holly tijdens hun bruiloft. Daarna zien we een fragment waarop Holly Jacob een doos geeft met de positieve zwangerschapstest erin. Ook krijgen we al beelden van een eerste echo te zien. Holly is inmiddels achttien weken zwanger. Aahw!

Geordie Shore

We leerden Holly door haar deelname aan GS kennen als iemand die graag wat tijd en aandacht aan haar make-up besteedt. Bovendien maakte de Geordie Shore-ster er nooit een geheim van dat ze niet vies is van een beetje plastische chirurgie.

Door haar cosmetische ingrepen en fake tan kreeg Holly in het verleden van haar volgers de bijnaam ‘Barbie’. Tegenwoordig gaat Holly namelijk met een heel andere look door het leven. Zo heeft de realityster haar felrode extensions vaarwel gekust en kiest ze anno 2023 voor een make-up look die veel meer au naturel is.

Bron: Daily Mail | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • Holly Hagan attending the Caudwell Children Butterfly Ball at the Roundhouse in Chalk Farm, London, United Kingdom., Credit:Cat Morley / Avalon