Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim K adviseerde Nikkie de Jager over online haat

Hulp uit onverwachte hoek!

Lady Gaga, AdeleKim Kardashian: de meest famous celebs zijn geen uitzondering in de video's van YouTube-ster Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials. Onze Hollandse trots maakte voor haar YouTube-kanaal the one and only Kim K op, in ruil voor een aantal tips en tricks. De Kardashian-realityster gaf onze Nikkie namelijk een heel goed advies!

Advies van een ervaringsdeskundige

Aan LINDA.meiden vertelt Nikkie over de periode waarin ze online veel haat kreeg van volgers. Dat maakte haar onzeker, totdat de influencer hulp kreeg uit onverwachte hoek, en wel van iemand die héél wat gewend is op dat gebied. Kim K nam nagenoeg al haar onzekerheid weg toen ze haar een advies gaf tijdens de opnames van Nikkies YouTube-video The Power of Make-up. "Kim Kardashian zei toen tegen me: 'Het kost tien seconden om zo’n shitcomment te plaatsen, waarom zou ik het mijn hele dag laten beïnvloeden?'", aldus de make-up artist.

Nikkie vertelt veel aan dit advies gehad te hebben, ook al was het zo simpel. "Pesters zeggen toch altijd hetzelfde: je bent dik, transgender en omgebouwd. Ja schat, vertel mij wat. Ik was erbij", legt de 28-jarige influencer uit.

On fire

Inmiddels lijkt het erg goed te gaan met de beroemde YouTuber. Onlangs werd nog bekendgemaakt dat Nikkie een plekje heeft in de jury van het Belgische nationale songfestival Eurosong, en afgelopen zomer stapte de blondine in het huwelijksbootje met haar – inmiddels – man Dylan. Wij weten niet of het advies van Kim hieraan heeft bijgedragen, maar één ding over Nikkie is for sure: she's on fire!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill