Aftellen: op déze datum begint B&B Vol Liefde weer

We kunnen bijna kennismaken met de nieuwe B&B-eigenaren!

Ben jij ook dol op B&B Vol Liefde? Dan hebben we goed nieuws, want er is een gloednieuw seizoen onderweg! Enne, het programma gaat dit jaar nog van start. We can’t wait! 

Even voorstellen

Het laatste seizoen van B&B Vol Liefde is nog maar net afgelopen, maar fans van het programma kunnen natuurlijk niet wachten op nóg een seizoen. En dat komt goed uit, want er is een gloednieuwe reeks in de maak. Zoals ieder jaar beginnen we met een voorstelronde van de nieuwe eigenaren. RTL laat weten dat B&B Vol Liefde: De Aftrap op 27 december te zien is.

Ben jij single, avontuurlijk en droom je van een leven in het buitenland? Zet deze datum dan groots in je agenda, want wellicht zit the one er voor jou tussen.

Koppels

Het eerste seizoen van het populaire liefdesprogramma leverde helaas maar weinig vlinders op bij de B&B-eigenaren. Gelukkig zijn er in het tweede seizoen wel een aantal liefdeskoppels ontstaan. Zo zijn Martijn en Fenna nog steeds in love, en is Fenna zelfs al naar Portugal verhuisd. Ook Hans en Petra zijn nog altijd happy together: in november vertrekt Petra zelfs naar Frankrijk om te gaan samenwonen. Astrid en Harmjan wonen inmiddels samen in St. Michael im Lungau en zijn nog dolverliefd.

Nog even geduld

Wij kunnen nu al niet wachten om te zien hoe het de nieuwe B&B-eigenaren zal vergaan in de liefde. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben, want de daadwerkelijke serie zal pas later van start gaan. Can’t wait! 

B&B Vol Liefde: De Aftrap is op 27 december te zien bij RTL 4. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde 

Laatste nieuws