Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Videoland komt met nieuw liefdesprogramma voor ouders

En ze zoeken nog deelnemers!

Goed nieuws voor alle lovers van datingprogramma's van Nederlandse bodem: na B&B Vol Liefde en First Dates kun je binnenkort ook op de bank ploffen voor een gloednieuw liefdesprogramma. Videoland heeft bekend gemaakt met een nieuwe show te komen, genaamd Ware LiefdeSounds good, right?

Single ouders op een zonnige bestemming

Voordat je al in de startblokken gaat staan om je op te geven: niet iedereen is geschikt voor het programma. Videoland is met name op zoek naar alleenstaande ouders, met minimaal één kind tussen de 18 en 25 jaar. Dus ken je nog een single mom - of dad, natuurlijk - die wel wat liefde kan gebruiken? Geef hem/haar hier op! Wat overtuigingskracht nodig? Videoland vertelt nog niet veel over het nieuwe programma, maar rumour has it dat er in ieder geval een reisje naar een zonnige bestemming wordt gemaakt. Als dát geen goede reden is om op zoek te gaan naar de ware liefde, dan weten wij het ook niet meer!

Meer juicy content

Wanneer onze nieuwe guilty pleasure online komt, is nog niet duidelijk. Gelukkig hebben we in de tussentijd genoeg om lekker voor op de bank te kruipen met dit koude weer. Prince Charming is weer volop bezig en er staat een nieuw seizoen online van Emily in Paris. Nog meer juicy content nodig? Dan ben je vast blij dat Echte Meisjes In De Jungle vanaf maandag 9 januari weer van start gaat. We gaan onder andere kijken naar Gaby Blaaser, Lena van Ex On The Beach, Fabiola van Temptation Island én oud-deelneemster Michella Kox. Benieuwd voor hoeveel drama dat gaat zorgen... Wij kunnen niet wachten!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight