Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen geeft update na overlijden broertje: ‘Heel zwaar’

'Ik lig nog steeds elke nacht wakker'

Vorige week deelde Louisa Janssen het vreselijke nieuws dat haar jongere broertje is overleden. Na een zware week, laat de realityster nu weer van zich horen. Op Instagram vertelt ze hoe het nu met haar gaat.

Broertje

“Ik ga je missen ❤️ meer kan ik niet zeggen”, schreef Louisa vorige week op Instagram bij een foto met haar broertje. De twee hadden een goede band. “Ik was zo blij dat ik jou in mijn leven had”, deelt ze. Op Facebook deed ze uitgebreider haar verhaal. Zo liet ze weten dat ze het vreselijke nieuws op maandagochtend te horen kreeg. “Ik geloofde het niet”, vertelt de realityster. “Ik heb voor je deur gewacht, ook al zei de politie dat ik weg moest gaan.” Maar Louisa bleef tóch wachten, samen met haar partner Rowan en nicht Johanna. “Toen besefte ik pas dat ik je voor goed kwijt ben. Jij bent de mooiste ster aan mijn hemel.”

De draad oppakken

Inmiddels heeft Louisa, samen met de familie, afscheid genomen van haar broertje. Op Instagram laat de realityster weten hoe het nu met haar gaat. "De afgelopen dagen waren zwaar, heel zwaar", deelt ze. "Ik ben veel bij mijn ouders geweest de afgelopen dagen, en nu ben ik langzaam thuis weer de draad aan op pakken. Ik moet wel door, ook voor ons kindje gaat het leven door", stelt ze. Donderdag is het zoontje van Louisa jarig en wordt hij alweer 5 jaar. "Dus er valt nog genoeg te regelen."

Elke nacht wakker

"Langzaam ben ik weer alles op orde aan maken en stap voor stap mijn normale leven weer aan leiden." Toch gaat dat niet altijd even makkelijk. "Ik lig nog steeds elke nacht wakker, of word wakker met een traan, maar het leven gaat door", vertelt ze. "Voor mij staat het nog steeds stil bij dat ene moment, maar ik moet door voor mijn kind en voor de andere mensen die mij nodig hebben." Tot slot wil ze iedereen bedanken voor alle berichten en condoleances die ze heeft ontvangen. "Met z’n alle zijn we sterk en gaan we door ❤️." Veel sterkte, Louisa!

Bron: Instagram @louisa.janssen | Beeld: Brunopress