Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Wednesday-acteurs zien we terug in 'Winter Spring Summer or Fall'

'We weten dat zowel Jenna als Percy oprechte diepte in hun rollen zullen brengen.'

Fans van de Netflix-serie Wednesday opgelet! Was jij tijdens de serie ook all over team Xavier, dan hebben we goed nieuws. Wednesday Addams a.k.a. Jenna Ortega en Xavier Thorpe a.k.a. Percy Hynes White zijn namelijk beiden te zien in de nieuwe dramafilm Winter, Spring, Summer or Fall.

Winter, Spring, Summer or Fall

De gloednieuwe dramafilm in spé Winter, Spring, Summer or Fall is een mix tussen de films Before Sunrise en The Perks of Being a Wallflower. De film gaat over twee tieners die na hun ontmoeting verliefd worden op elkaar tijdens vier hele belangrijke dagen van het jaar. Jammer genoeg is er verder nog niet heel veel bekend over de film. Wel is er al bekendgemaakt welke namen er nog meer gaan schitteren in de film. Naast Jenna Ortega en Percy Hynes gaan we Marisol Nichols, John Forker, Adam Rodriguez, Elias Kacavas, Larkin Bell en Kylee Anderson terugzien in de dramafilm. Exciting!

Enthousiast

Het romantische drama wordt geregisseerd door Tiffany Paulsen, die met Winter, Spring, Summer or Fall haar speelfilmdebuut maakt als regisseur. De dramafilm wordt geproduceerd door MPCA. Voorzitter van de productie, Brad Krevoy, is nu al erg tevreden over de film. "We zijn verheugd dat we het aanbod van MPCA verder uitbreiden met Winter, Spring, Summer or Fall." Ook is de voorzitter erg enthousiast over de talenten die we gaan terugzien. "Jenna is enorm getalenteerd als acteur én producent. We weten dat zowel zij als Percy oprechte diepte in hun rollen zullen brengen. Dat, samen met Tiffany's ervaring met personages en haar visie voor deze film, zal het briljante script alleen maar versterken."

Naast dat Krevoy de film zal gaan produceren samen met David Wulf, Josh Shader en Wall Fly, zal ook Jenna Ortega executive producer worden van Winter, Spring, Summer or Fall. Good job, als je het ons vraagt!

Bron: Film Vandaag | Beeld: Wednesday