Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rodanya Kelsey geeft update over pasgeboren tweeling: 'Afgelopen dagen waren zo gek'

Kleine Ella moest nog even in het ziekenhuis blijven.

Rodanya Kelsey

Rodanya Kelsey maakte vorige week het heugelijke nieuws bekend dat ze bevallen is van haar tweeling op 1 december. De mama heeft sindsdien vier kids om zich over te bekommeren. Op Instagram vertelt ze hoe haar dat tot nu toe vergaat.

Vier kids

Op Instagram deelde Rodanya vorige week een kiekje van het babykaartje van haar newborn twins. “Our family is complete“, schreef ze in de caption. De kindjes hebben de naam Lio Mayne en Ella June gekregen. Wat een prachtige namen!

Rodanya vertelt dat ze nu pas voor het eerst kan gaan genieten van haar twee kleinen spruiten. Dit omdat Ella nog een paar dagen in het ziekenhuis moest blijven. Zoontje Levay en dochtertje Feyla zijn in ieder geval trots om grote broer en zus te zijn, zo is te zien op het kiekje dat Rodanya plaatst. "Eerste dagje met z’n allen 🤎 ", luidt de caption.

Kraamtijd

"Afgelopen dagen waren zo gek voor ons. Ella mocht pas na 9 dagen naar huis omdat ze nog iets te klein was en Lío mocht gelijk mee! Zó gek om dan te ‘genieten’ en te ‘rusten’ in je kraamtijd omdat je toch heen en weer aan het gaan bent en het liefst iedereen samen wilt hebben, maar goed we zijn erdoor heen en we kunnen nu eindelijk genieten van elkaar! 🥰", aldus Rodanya, die haar volgers tot slot nog bedankt voor alle felicitaties.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Rodanya Kelsey in haar vlog op Youtube