Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Maureen over eerste indruk Thomas: 'Hij is klein'

Maureen blikt terug op haar deelname.

Maureen wist het tot de finale van De Bachelor te schoppen en even leek het er zelfs op dat ze het hart van Thomas veroverd had. Hoe is het nu met Maureen? In de podcast Date Night Talkshow blikt ze terug op haar deelname én vertelt ze over het eerste moment dat ze Thomas zag.

Thomas

Tijdens de finale van De Bachelor had Thomas alleen maar lovende woorden voor Maureen. Zo noemde hij haar ‘zijn droomvrouw‘ en zei hij dat ‘hij haar niet wilde laten gaan’. Ondanks deze liefdesverklaring gaf hij zijn laatste roos niet aan haar, maar aan Merel. Maureen heeft het dus behoorlijk ver geschopt in De Bachelor en dat terwijl haar eerste indruk van Thomas eigenlijk helemaal niet heel goed was...

Eerste indruk

In de Date Night Talkshow wordt er aan Maureen gevraagd wat haar eerste indruk was van Thomas. Andere meiden zouden hem namelijk zo op het eerste gezicht niet eens zo heel bijzonder hebben gevonden... "Dit had ik zelf ook", zegt Maureen. "De eerste keer dat ik over die rode loper heen liep, toen dacht ik als eerste: 'Hij is klein'."

@datenighttalkshow Zou dit voor jou een dealbreaker zijn? 🤔 #datenighttalkshow #podcast #ilvy #podimo #fyp #thebachelornl #maureenveenstra #nederlands ♬ origineel geluid - Date Night Talkshow op Podimo

Dat had wel te maken met het feit dat Maureen's ex best wel lang was. "Mijn ex voor hem was best wel lang. En dan moet je toch even terugschakelen", zegt ze. "Als je iemand op social media ziet, dan heb je natuurlijk totaal geen idee van lengte. En dat was nu wel een van de eerste dingen die ik dacht. Dat hadden meerdere meiden", aldus Maureen. Aha!

Bron: TikTok | Beeld: De Bachelor (Videoland)