De Bachelors Maureen onthult: dit gebeurde er tijdens de 24 uurs-date

Ooh la la...

Maar twee ladies in De Bachelor krijgen de kans om 24 uur met Thomas van der Vlugt door te mogen brengen. Maureen beleefde een avontuurlijke date met Thomas en belandde uiteindelijk met hem in een giga tweepersoonsbed. Maarre, wat gebeurde er eigenlijk tijdens deze nacht?

24 uurs-date

Maureen en Merel waren de twee dames die de kans kregen om 24 uur door te brengen met Thomas. De bachelor moest zijn keuze nog maken, dus wilde uitzoeken met wie van de twee dames hij een romantische klik voelde. Of deze romantische klik ook in de nacht verder werd uitgezocht, is helaas niet in beeld gebracht. Maar gelukkig doet Maureen een boekje open.

Romantische nacht

Net zoals iedere kijker van De Bachelor zich afvraagt, willen ook RUMAG-presentatoren René Watzema en Fawry not Sawry het weten: wat is er precies gebeurd tijdens deze eerste nacht samen? “Hebben jullie sex gehad?”, luidt de vraag in de nieuwste RUMAG-video dan ook. Waarna Maureen volmondig nee antwoordt. “Hoe mijn vrienden dat zeggen: ‘Wel gefriemeld, niet gepiemeld'”, gaat ze verder.

Of het friemelen dan ook beviel? “We hebben het heel gezellig gehad”, lacht Maureen. Waarna ze uitlegt dat ze ook niet meer tussen de lakens uit had willen spoken. “Want wat als hij niet voor je kiest”, legt ze uit. En helaas, Thomas heeft inderdaad niet voor haar gekozen…

Bron: RUMAG | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws