Anne en Esther Vedder delen hun favo hotspots + Christmas shoppingtips

Love it!

Van een cosy citytrip tot een highclass getaway: Anne en Esther Vedder doen overal ter wereld inspiratie op voor hun sieradenmerk Vedder & Vedder. De zussen delen hun favo hotspots voor deze winter en hun winterfavorieten.

London

Anne & Esther: “Het liefst genieten we elk jaar van de Christmas vibes in Londen. We hebben daar inmiddels best veel vrienden wonen die ons meenemen naar de leukste plekken. Gezellig én handig, zo weten we zeker welke mustsee’s we niet mogen missen. Deze stad staat ook bekend om alle memberclubs. Iemand in je innercircle die je hier kan introduceren of met wie je als plus one mee kan, is dus altijd handig.”

Slapen… “Het Corinthia hotel, met uitzicht op London Eye en de Theems, is alleen al een aanrader voor de fantastische spa en lekkere high tea. We slapen ook graag bij Soho House, daar is het altijd goed. Net als in The Hoxton. Hier drink je na het shoppen nog even een lekkere cocktail in de hotelbar. Handig, dan hoef je niet per se de deur uit voor een drankje.”

Eten… “Hippe Londenaren kom je tegen in Chiltern Firehouse: met Michelinster, dus chic én prijzig. Alleen de sfeer proeven in de bar kan ook. Geniet bij restaurant Amazónico in Mayfair van het jungle inspired interieur en de heerlijke Latijns-Amerikaanse kaart. Achter de restaurantruimte is een secret bar: vraag aan de bediening of ze je naar de speak easy room kunnen brengen, en je wordt via de keuken begeleid naar de bar, die is ingericht als onderzeeër. Bij memberclub Annabel’s word je omringd door high society en royal family members. We dronken er een Cosmopolitan naast niemand minder dan Matthew McConaughey: wat is die man toch knap!”

Vedder en Vedder
Selfie-time in de Private Member Club Annabels. Anne draagt hier de Tennis Neclace.

Shoppen… “We zijn fan van Sloane Street met mooie merken als Gucci, Burberry en Louis Vuitton. Basics van Zara en Na-kd shoppen we online, en designer pieces kopen we het liefst in de winkel. Een complete beleving, inclusief glaasje champagne. Maak ook even een tussenstop bij Harrods Shoe Heaven: alle schoenmerken op één plek.”

Stijl… “De streetstyle look met boyfriend blazer van een merk als Alix. Handig voor overdag met een mooie top, liefst met decolleté en meerdere kettingen, zoals onze Indy Initial Chain Necklace en Ivy Initial Rope Necklace. ’s Avonds een jurkje met lange mouwen van David Koma of Self-Portrait. Liefst in een mooie kleur, zoals donkerpaars, -groen of rood, met daarbij de Sofia Sparkle Letter Earrings.”

Sofia Sparkle Letter Earrings – €69

To do… “Maak een wandeling door Hyde park en geniet daarna van een Sunday roast, just like a local. Bijvoorbeeld bij The Hunter’s Moon in Chelsea, waar je volledig in stijl op Chesterfield bankjes zit.”

Dubai

Anne & Esther: “Dubai heeft ons echt verrast: het is er niet alleen superfijn en altijd zonnig, maar ook nog eens op slechts vijfenhalf uur vliegafstand. Je kunt er skiën én op het strand liggen. Best of both worlds. Wij gaan in de winter het liefst minimaal een keer naar de zon, en dan is dit echt een perfecte bestemming. Ook leuk: elke week is er wel weer een nieuw architectonisch hoogstandje te bewonderen.”

Slapen… “Dat doen we altijd in het One & Only Royal Mirage. Dit hotel is een ode aan het oude Arabië. Knus ingericht met binnenplaats waar je van de heerlijkste Arabische hapjes kunt genieten. Niet voor niets de favoriet van Negin Mirsalehi en Monica Geuze.”

Eten… “Tijdens je fancy diner bij Urla kijk je uit op de Dubai Fontein met elk half uur een indrukwekkende muziek- en lichtshow. Gal is ook helemaal hot en happening: haute cuisine Turks-mediterraans met een groot terras waar je heerlijk kunt loungen. Een romantische date neem je mee naar Bistro del Mare, een Italiaan met gezellige tafeltjes en heerlijke pasta’s. In Dubai eet iedereen alleen pas rond elf uur ’s avonds. De eerste keer hadden we overal om half tien gereserveerd, nu weten we wel beter.”

Strandtent… “San Beach is niet normaal mooi gestyled met overal gouden details. Met onze gouden initial coin necklace pas je perfect bij het interieur. Bij NAMMOS aan het strand geniet je op zaterdag van een party lunch: onder het genot van een hapje en drankje lekker dansen op het strand. Hier loopt iedereen ook helemaal gestyled. Bikini of jurkje: wij layeren er altijd op los met onze gouden kettingen.”

Esther draagt hier de Serena Sparkle Letter Earring

Stijl… “Zelfs in een glitterjurkje voelen we ons in Dubai nog underdressed. Echt geweldig hoeveel moeite iedereen hier doet om er stylish uit te zien. We houden er ook van om flink uit te pakken. Met een kort jurkje met lange mouwen in een opvallende kleur als paars of een lange jurk in donkerbruin. Met als eyecatcher grote oorbellen.”

Shoppen… “In de verschillende malls vind je hier limited editions van de mooiste merken als Dior, Gucci en Chanel. We hebben hier een keer instapschoenen gescoord van Loro Piana die overal ter wereld waren uitverkocht. Alles is hier alleen wel duurder.”

To do… Esther “Skydiven in Dubai is écht een aanrader! Al vond ik het doodeng, en trok ik vooraf in het vliegtuig nog wit weg. Eenmaal boven in de lucht heb je geweldig uitzicht over de Palm.”

Parijs

Anne en Esther: “Parijs heeft een speciaal plekje in ons hart. Het is de stad waar we onze collectie met Rita Ora hebben gelanceerd in superdeluxe hotel Le Royal Monceau. Ook in de winter komen we graag in de city of love. Al gaan wij er eigenlijk vooral naartoe met vriendinnen of onze moeder en zus Franky. Als we een weekendje geen plannen hebben, boeken we weleens lastminute een Thalys-ticket om een paar uur later bij een lekkere lunchspot aan te schuiven in wijkjes als Le Marais en het 1e arrondissement.”

Parijs heeft een speciaal plekje in ons hart. Anne draagt hier de Tennis Necklace.

Slapen… “We slapen meestal in Hotel Panache, typisch Frans: petit en knus. Het was onze #lifegoal om een keer in Hotel Costes te verblijven. Dit zit om de hoek bij ons favoriete plein: Place Vendôme. Daar vind je sieradenwinkels van topdesigners als Chanel en Dior. Hier doen we elke keer weer inspiratie op. Laatst hebben we eindelijk in Costes geslapen. Geweldig, mede mogelijk gemaakt door de gezellige bar en het restaurant. Ook leuk: het schijnt dat Ed Sheeran hier weleens komt.”

Eten… “Met stip op één staat Gigi: met uitzicht op de Eiffeltoren geniet je van de lekkerste Italiaanse gerechten geserveerd op gekleurde bordjes aan gezellige, ronde tafels. Vaak met livemuziek. Selling Sunset-ster Jason Oppenheim hebben we hier gespot met zijn nieuwe vlam. Bij de typische Franse bistro Chez Janou komen we alleen al voor de chocolademousse. Niet normaal lekker! En in plaats van in een xl rij te staan voor lunch bij Café Charlot, kun je beter naar een van de tentjes in de straatjes er omheen. Die zijn minstens zo leuk. Stappen doen we graag in de buurt van de Champs-Élysees: bij Matignon dans je tussen de fashionable Parisiennes met een lekkere cocktail in je hand. Of met champagne en wodka bij Raspoutine.”

Shoppen… “In de omgeving van Palais Royals vind je geweldige vintage items van merken als Chanel. Goed om in de gaten te houden: de mega populaire collab van Hotel Ritz met Frame. Met moeite hebben we uit de laatste collectie twee truien weten te bemachtigen.”

Stijl… “Platte laarzen of sneakers, een skinny jeans met mooi jasje, een strakke fancy top en natuurlijk uitpakken met sieraden. Met onze Tilly Tennis Necklace of Serena Sparkle Letter Earrings zie je er gelijk chique uit. En bij echt winters weer een mooie winterjas van Studio MaxMara, de betaalbare lijn van het merk met minstens zulke mooie jassen. De parka van Yves Salomon dragen we ook graag. Net als de YSL-tas die we in Parijs hebben gekocht, een bijzondere herinnering.”

Anne en Esther Vedder
Tilly Tennis Necklace – €199

“De Serena Sparkle Letter Earrings zijn bovendien enorm leuk als kerstcadeautje.”

€69

Winter favorites

Make-up… “De selftan van Roquebrun. ’s Avonds opdoen voor het slapengaan, dan word je de volgende dag wakker met een gezond kleurtje. En de Alison B make-up kit: na een dag shoppen een lifesaver voordat je de hotelbar induikt.”

Body… “De lotion/olie met shimmer van Nuxe. Daardoor ruik je niet alleen lekker, maar krijg je ook een mooie shiny decolleté.”

Luisteren… “Hotel Costes heeft een fijne playlist. Daarnaast alles van Ed Sheeran en onze Vedder & Vedder podcast waarin we over ons leven vertellen en ondernemerslessen uitwisselen met andere ondernemers.” 

Bingewatchen…Untold op Netflix: korte docu’s over bizarre verhalen achter oude nieuwsberichten. Voor een Paris vibe kijk je onze docu Twins of Gold.”

Hotspot… “Nela in Amsterdam-Zuid: heel goed eten en mooi interieur, deed ons denken aan Dubai. En Secret Garden lijkt wel de Nederlandse Amazone met zijn jungle inrichting én een heerlijke cocktailkaart.”

Winterdrankje… “White Russian, minstens zo lekker als Espresso Martini, maar dan zonder slapeloze nacht.” 

Winter food… “Toro Tonijn. Als die ergens op de kaart staat, nemen we ‘m.”

Winterdate… “Eerst een wandeling over de grachten, dan een drankje in The Dylan Amsterdam, romantisch bij de openhaard. Ook leuk: Vigor in Vught, met een geweldige sommelier die op een heel leuke manier vertelt. Dit ontdekten we dankzij de bruiloft van Nikkie Tutorials.”

Winterbody work-out… “PLTS en kickboksen. We sporten vier keer in de week en altijd ’s ochtends voor een kick-start.”

Cadeautip… “Of je nu de Vedder & Vedder initial coin necklace voor je moeder kiest of de birthstone bracelet voor je beste vriendin: je geeft meteen een persoonlijk cadeau.” 

“Enne, de Festive Initial Coin Necklace is helemaal leuk om tijdens de feestdagen als cadeau te geven:”

€99

Bucketlist… Anne: “In december zijn we naar New York geweest, heel leuk want daar was ik nog nooit geweest. Lekker door Central Park lopen. Naar Dumbo House (Soho House) met uitzicht op de Brooklyn Bridge. En natuurlijk eten bij Cecconi’s. Een stad die je gezien moet hebben in kerstsfeer.” 

Beeld: privébeeld Anne en Esther Vedder

Laatste nieuws