Prince Charmings Scott deelt hoe contact met Chris nu is

Ook doet Scott een boekje open over zijn liefdesleven.

Lees ook

Het is inmiddels een paar maanden geleden dat we met volle teugen genoten van het tweede seizoen van Prince Charming. Scott eindigde bij de laatste twee, maar hij en prins Chris werden niet verliefd. Hoe is het contact tussen de twee nu eigenlijk?

Romance

“Op papier waren Chris en ik een heel goede match”, blikt Scott terug op Prince Charming in Grazia’s Zomerboek. “En als je dat avontuur ingaat, waar hij de hele maand op een voetstuk wordt gezet, is de kans groot dat je gevoelens voor iemand ontwikkelt.”

Helaas bleken die gevoelens niet romantisch te zijn. “Pas in Nederland ben ik gaan nadenken hoe echt die gevoelens waren en of we een match hadden kunnen zijn. En toen merkte ik wel dat de vonk en de behoefte om elkaar beter te leren kennen miste. Achteraf gezien is het dus maar goed dat we niet samen Italië hebben verlaten.”

Contact Chris

Hoewel er dan geen romance tussen de heren ontstond, hebben de twee zeker nog wel contact. “Chris en ik appen af en toe, we zijn er alleen allebei niet zo goed in en druk met ons leven.”

“Maar de avond dat Jakop in de zaak was (Jakop hielp Scott twee dagen in de bediening in zijn restaurant, red.), komt-ie dan wel langs om ons te verrassen. Zo’n leuke, lieve jongen is het!”

Daten

Tussen Chris en Scott bloeide er helaas geen romantische relatie op, maar hoe zit het nu eigenlijk met Scotts liefdesleven? “Ik ben op dit moment niet aan het daten, het is veel te druk geweest met het restaurant. Maar nu de ergste gekte voorbij is, zou ik het leuk vinden om iemand tegen te komen.” Wij zouden het ook leuk voor je vinden, Scott!

Het volledige interview met Scott lezen? Grazia’s Zomerboek ligt donderdag 23 juni in de winkel. Hierin vertellen ook Sanne (De Bachelor BE), Indigo Oord (De Bachelor), en Joan Pronk (Love Island en Like Me, I’m Famous) over hun zoektocht naar liefde op tv.

Tekst: Jill Waas | Beeld: RTL (Jasper Suyk)

Laatste nieuws

Zie ook