Wedding bells: EOTB’s Shani en Davey zijn verloofd!

'I said YES!'

Ze verlieten het Ex on the Beach-eiland als koppel, en maakten in Nederland samen het nodige mee. Maar uiteindelijk bleken Shani en Davey toch altijd weer samen te komen. Hun liefde is nu helemaal officieel, want Shani deelde in een lieve Instagram-video dat Davey haar een aanzoek heeft gedaan!

Bruiloft

Na alle ups and downs lijkt het nu toch echt weer helemaal goed te zitten tussen EOTB’s Shani en Davey. In een lieve video op haar Instagram-account deelt Shani namelijk hoe Davey voor haar op één knie gaat op het vliegveld, terwijl zij met een stel romantische ballonnen in haar hand staat. Cute!

He asked me and I said YES“, schrijft de beauty bij de video. “Ik maak mijn eigen keuzes en heb de mening van anderen niet nodig”, laat ze bovendien weten. Ten slotte sluit Shani haar bericht af met een bedankje voor iedereen die het aanzoek netjes geheim heeft gehouden. De video van het aanzoek bekijk je hier.

Tattoos

Onlangs deelden we al dat het duo hun liefde nogmaals met inkt bezegeld heeft. Zo liet Davey een forse tattoo zetten van Shani’s naam op zijn borst, gehuld tussen twee grote rozen. En aan de foto’s te zien, waren de twee maar wat blij met het resultaat.

Na deze ode aan Shani, heeft Davey nu dus als kers op de taart een aanzoek gedaan. Wij kunnen in elk geval niet wachten op alle behind the scenes-kiekjes van de komende bruiloft. Who knows: zou het duo ook gaan voor getatoeëerde trouwringen? We houden het in elk geval in de gaten!

Bron: Instagram @shanikevh | Beeld: Ex on the Beach

Laatste nieuws