EOTB-Shani zet lover Davey in het zonnetje

Hoe lief!

Lees ook

Shani en Davey leerden elkaar kennen tijdens Ex on the Beach: Double Dutch en zijn sindsdien stapelgek op elkaar. Hoewel de relatie tussen de twee enige ups en downs heeft gekend, gaat het nu beter dan ooit. Op Instagram zet Shani daarom haar lover in het zonnetje (literally).

De zee

Shani schrijft namelijk dat ze meer dan blij is dat Davey in Ex on the Beach uit de zee is komen lopen. “I love the beach so much more since the day you walked out of it and became mine 💙🐬”, aldus de realityster bij een zonnige vakantiefoto van haar en Davey. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shani Van Hoey (@shanikevh)

Steady relatie

Het gebeurt niet vaak dat er een steady koppel in het programma Ex on the Beach: Double Dutch ontstaat, maar voor Shani en Davey was dit wel het geval. De twee trokken in het programma steeds meer naar elkaar toe en verlieten het programma met een prille relatie. Eenmaal in Nederland had het koppel niet meteen een steady relationship, maar hier is inmiddels verandering in gekomen. 

Pauze

Afgelopen september vertelde Shani in gesprek met YouTuber Nick Eshuis over haar relatie met Davey. De twee besloten destijds een pauze te nemen, omdat hun relatie toen niet werkte. “Het probleem is dat we allebei soms andere keuzes maken in het leven. En dat weegt gewoon heel hard op onze relatie”, legde Shani uit. “We zijn alle twee bekende personen en iedereen wil dat gewoon kapotmaken. Iedereen ziet Davey ook als een bedrieger, terwijl hij echt een goede man is voor mij.”

Het stel besloot destijds om een pauze in te lassen. “Ik hoop dat het goed komt, want ik hou echt met heel mijn hart van hem en het is echt een goede man voor mij. Maar met sommige situaties kan ik gewoon niet omgaan.” Nou, aan alle zoetsappige vakantiekiekjes te zien lijkt erop dat dit helemaal goed is gekomen tussen de twee. Fijn!

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTBDD, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook