Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman reageren op kritiek na Steenrijk, Straatarm-deelname

'Dat alles in twijfel wordt gebracht vinden wij te bizar voor woorden'

Lees ook

Eerder deze week verschenen voormalig Temptation Island-verleiders Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman plotseling in Steenrijk, Straatarm. Helaas kreeg het realitykoppel na deze verschijning een boel kritiek over zich heen en dus besloten Jaimy en Mira hier op te reageren.

Kritiek

In de aflevering van Steenrijk, Straatarm ruilde Jaimy en Mira hun luxe stulp in Spanje namelijk tijdelijk om voor die van Lianne en haar dochters LizzyIsabella en Soraya. Lianne kon daarom met haar gezin vertoeven in het zonnige Marbella, waar Jaimy en Mira een jaar geleden naartoe zijn verhuisd. De twee hebben daar een prachtig huis met zwembad en buitenbioscoop en dat konden sommige kijkers niet helemaal geloven. Sterker nog, de rijkdom van Mira en Jaimy werd door sommigen zelfs in twijfel getrokken.

Reactie

De lovebirds vinden al die kritiek naar eigen zeggen nogal bizar en dus besloten ze in een video op Instagram te reageren op de ophef. “Na een fantastische deelname aan het programma Steenrijk, Straatarm zijn wij toch geshockeerd door de media-aandacht die wij hier omheen hebben gekregen”, schrijf Jaimy op Instagram bij de video. “Normaliter zouden wij hier nooit een reactie op geven maar omdat dit voor ons ook te ver gaat willen wij toch in deze video een boodschap aan de media geven.”

Jaimy vertelt in de video dat hij superblij is dat hij en Mira Lianne en haar dochters op vakantie hebben kunnen laten gaan. Daarom snapt hij niet dat er zoveel kritiek op hen af is gekomen. “We vinden het heel bizar hoe de media dit allemaal hebben opgepakt”, stelt Jaimy ten eerste. “Wij zijn hier een jaar geleden naartoe verhuisd. We zijn 23 en 25 jaar en we hebben een prachtig huis gekocht waar we supertrots op zijn. We zijn keihard aan het werk om hier een succesvolle carrière op te bouwen, ik in de makelaardij, Mira in OnlyFans, dat is nooit een geheim geweest.”

Succesvol

De realityster benadrukt dat hij en Mira beiden hard werken en dat ze absoluut geen leugenaars zijn zoals op social media wordt beweerd. “We zijn keihard aan het knokken, hebben en mooi bedrijf samen met mooie klanten en zijn succesvol aan het worden. We zijn keihard aan het werk dag in dag uit”, gaat hij verder. “Dat alles in twijfel wordt gebracht vinden wij te bizar voor woorden. We stellen ons heel erg open en hebben een prachtige ervaring gehad”, aldus Jaimy in de video. Duidelijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook