Temptations Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman zijn verloofd!

Jaimy deelt foto's van het prachtige aanzoek.

Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman deden ruim twee jaar geleden beiden mee als verleiders aan Temptation Island. Hoewel de twee er destijds geen relatie aan over hebben gehouden, is dat nu helemaal goedgekomen. Sterker nog, Jaimy is zelfs op één knie gegaan voor zijn lover.

Verloofd

De twee voormalig Temptation-sterren zijn al ongeveer een jaartje samen en helemaal in love. Die liefde besloot Jaimy nu voor altijd te vereeuwigen, want op Instagram plaatst de realityster een kiekje waarop hij bekendmaakt dat hij en Mira nu verloofd zijn. “SHE SAID YES ❤️💍”, schrijft Jaimy in de caption bij de reeks foto’s van het huwelijksaanzoek. Enne we moeten toegeven, hier smelten we toch wel bij weg hoor!

Spanje

De twee verhuisden begin dit jaar naar Spanje, waar ze een eigen huis hebben weten te bemachtigen. “We zagen een superleuk huis op de Spaanse versie van Funda. Die gingen we voor de gein bezichtigen en eigenlijk hebben we die toen binnen 24 uur gekocht. Mira blufte me een beetje, maar ik zei: nou, dan koop ik hem gewoon!”, zo vertelde Jaimy eind december nog tegen Shownieuws.

Ook zei hij toen al dat hij klaar is voor de volgende stap met Mira. “Het gaat supergoed. Ze is nu al mijn vrouw. We denken ook zeker aan volgende stappen, zoals trouwen en kinderen”, aldus Jaimy. En zo zie je maar weer, belofte maakt schuld! Gefeliciteerd, Jaimy en Mira!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws