Temptations Jaimy en vriendin Mira duiken op in Steenrijk, Straatarm

De voormalig Temptation-verleiders zijn weer op de buis te zien.

Lees ook

Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman deden ruim twee jaar geleden beiden mee als verleiders aan Temptation Island. En hoewel de twee nu samen in het buitenland wonen, verschijnen ze deze week toch op de Nederlandse buis! Jaimy en Mira zijn namelijk in het programma Steenrijk, Straatarm te zien.

Spanje

Jaimy en Mira ruilde hun luxe stulp in Spanje namelijk tijdelijk om voor die van Lianne en haar dochters Lizzy, Isabella en Soraya.

De twee verhuisden begin dit jaar naar Spanje, waar ze een eigen huis wisten te bemachtigen. “We zagen een superleuk huis op de Spaanse versie van Funda. Die gingen we voor de gein bezichtigen en eigenlijk hebben we die toen binnen 24 uur gekocht. Mira blufte me een beetje, maar ik zei: nou, dan koop ik hem gewoon!”, zo vertelde Jaimy eind december nog tegen Shownieuws. Het is een behoorlijk huisje mét zwembad en buitenbioscoop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mira (@mirasoeteman)

Ruilen

Voor Lianne en haar kids is dat anders. Zij heeft het als alleenstaande moeder financieel zwaar. Daarnaast kampt Lianne ook met gezondheidsproblemen, waardoor werken lastig wordt en ze het met een minimale uitkering moet doen. Met vijftig euro per week moeten Lianne en haar dochters rondkomen. Kleding wordt onderling verdeeld en uitjes zijn helaas niet mogelijk. Het is aan Jaimy en Mira de taak om ook met vijftig euro per week zien rond te komen. Lianne en haar dochters kunnen daarentegen naar het zonnige Spanje voor een week!

De aflevering is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Bron: Love & Reality | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook