Temptations Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman zetten grote stap in relatie

De twee nemen afscheid van Nederland.

Lees ook

Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman deden twee jaar geleden beiden mee als verleiders aan Temptation Island. Hoewel de twee er destijds geen relatie aan over hebben gehouden, is dat nu helemaal goedgekomen. De twee zijn sinds een half jaar namelijk helemaal in love. Enne, het lijkt erop dat ze al helemaal klaar zijn voor de volgende stap.

Spanje

Aan Shownieuws vertelt het stel namelijk dat ze een huis op de kop hebben weten te tikken. En niet in Nederland, maar in Spanje! “Ons bod is geaccepteerd, alleen de hypotheek moet nog goedgekeurd worden. Maar dat komt wel goed”, vertelt Jaimy.

“We zagen een superleuk huis op de Spaanse versie van Funda. Die gingen we voor de gein bezichtigen en eigenlijk hebben we die toen binnen 24 uur gekocht. Mira blufte me een beetje, maar ik zei: nou, dan koop ik hem gewoon!”

Verhuizen

Op Instagram liet Mira al weten dat ze niet kan wachten om naar Spanje te verhuizen. “SPAIN GET READY JAIMY & MIRA ARE COMING TO SPAIN 🍷💃🏼 Just received the word that our offer has been accepted for our home“, zo klonk het bij een foto van haar en Jaimy.

Huisje, boompje, beestje

Een groot deel van Jaimy's familie woont in Spanje waardoor Jaimy al regelmatig in het zonnige land te vinden is. Hij ziet zichzelf en Mira er ook al helemaal wonen. “Het gaat supergoed. Ze is nu al mijn vrouw. We denken ook zeker aan volgende stappen, zoals trouwen en kinderen.” Oeh!

Ze zijn van plan om samen Spaans te leren en Mira wil haar zangcarrière weer oppikken. Enne, de twee verklappen zelfs al dat ze open staan voor een eventuele realityserie. “We praten met Discovery+ en Videoland over een eigen programma.” Dat zou leuk zijn!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook