Handig! Er bestaat nu een dubbele airfryer om extra snacks in te bakken

Voor op de wishlist!

Lees ook

De airfryer is een van onze favo gadgets geworden in de keuken. Je kunt er van alles in bakken, maar er is één nadeel aan dit apparaat. Er past namelijk niet zoveel in en dus moet je om de beurten iets bakken. Gelukkig is dat probleem verholpen met de dubbele airfryer. Zetten we op ons verlanglijstje!

Wachten is voorbij

Een airfryer is tegenwoordig niet meer weg te denken in de keuken. Hij ruikt minder dan de normale frituurpan en het is een stuk makkelijker. Geen gedoe met vet of schoonmaken. Helaas is het formaat altijd net te klein. Hierdoor passen er niet zoveel snacks in of moet je wachten tot de volgende portie friet klaar is. De oplossing: een airfryer met meer ruimte.

Twee mandjes

Onze gebeden zijn gehoord en er bestaat nu eentje met twee mandjes. Net als dat je vroeger de dubbele frituurpan had, is er nu dus een dubbele airfryer te koop. Je hoeft vanaf nu niet meer te wachten en je hebt extra veel snacks – en daar kijken wij enorm naar uit!

Dubbel zoveel snacks

Je koopt de dubbele airfryer bij Inventum (hier). De machine bevat twee manden van elk 4 liter. Deze zijn te koppelen via Dual Cook zodat je ook één grote mand hebt voor meerdere gerechten. Geen slappe friet en knapperige bitterballen, want met de sync-functie kan je elke mand ook apart instellen. Ideaal!

Je bestelt je nieuwe favoriete keukenmachine voor 149,99 euro. Het is wat duurder dan een normale airfryer, maar je krijgt er wel twee grote mandjes voor terug. Kortom, je krijgt zeker waar voor je geld! Wij weten in ieder geval wat we gaan vragen voor Kerst!

Bron: Girlscene, Kookfans | Beeld: Inventum 

Laatste nieuws

Zie ook