Ook deze BN’ers zullen Famke Louise gaan roasten in The Roast

Famke kan haar borst natmaken!

Famke Louise zal de eerstvolgende BN’er zijn die zich laat roasten in The Roast. De zangeres is er al helemaal klaar voor en inmiddels zijn ook de eerste namen onthult van BN’ers die de zangeres gaan roasten. En daar zijn nu nóg twee namen aan toegevoegd.

Famke Louise

Comedy Central heeft weer iemand gevonden die zich wil laten roasten op televisie. Niemand minder dan Famke Louise zal zich binnenkort aansluiten bij het selecte groepje BN’ers die dit eerder aandurfden. Vorig jaar werd Hans Klok nog geroast, en daarvoor stonden onder meer GordonAli B en Johnny de Mol al eens centraal. Famke mag zich tevens de eerste vrouwelijke roastee noemen. Go girl! 

Namen

We wisten al dat Peter PannekoekPatricia Paay, Roast Master Dolf Jansen en Rayen Panday de zangeres gaan roasten, maar nu voegen zich daar nog twee bekende namen bij. Niemand minder dan FBoy Island-presentatrice Lisa Loeb zal Famke ook onder vuur nemen. Enne, Famke staat heel wat te wachten als het aan comedienne en presentatrice Lisa Loeb ligt! Ze won in 2021 De Slimste Mens en dit jaar was ze natuurlijk te zien als presentatrice van FBoy Island. Hier heeft ze de deelnemende mannen al een aantal keer op hun plek gezet, dus Famke kan haar borst nat maken.

Ook Nesmi El Ahmadi zal te zien zijn in The Roast om Famke het leven zuur te maken. Nesim kun je kennen van Supergaande, het duo dat hij samen met Qucee vormt. De presentator is zeker geen onbekende van Famke, want hij heeft Famke al eens geïnterviewd voor het YouTube-account van Supergaande. Kan Famke net zulke juicy uitspraken als toen verwachten? We gaan het meemaken!

Laatste nieuws