Oeh! Deze BN’ers gaan Famke Louise roasten

De eerste namen zijn bekendgemaakt!

Vorige week werd bekend dat Famke Louise binnenkort te zien is in The Roast of Famke Louise op Comedy Central. Inmiddels zijn ook de eerste namen onthult van BN’ers die de zangeres gaan roasten. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Roast of Famke

Comedy Central heeft weer iemand gevonden die zich wil laten roasten op televisie. Niemand minder dan Famke Louise zal zich binnenkort aansluiten bij het selecte groepje BN’ers die dit eerder aandurfden. Vorig jaar werd Hans Klok nog geroast, en daarvoor stonden onder meer GordonAli B en Johnny de Mol al eens centraal. Famke mag zich tevens de eerste vrouwelijke roastee noemen. Go girl! 

Roastpanel 

We wisten al dat Peter Pannekoek de zangeres zal gaan roasten, maar nu heeft Comedy Central nog meer namen bekendgemaakt. Niemand minder dan Patricia Paay, Roast Master Dolf Jansen en Rayen Panday zullen zich bij het roastpanel voegen. Welke BN’ers zich nog meer bij het panel gaan voegen, zal de komende weken bekend worden. Maarre, met Dolf Jansen aan het roer belooft het een afslachting van jewelste te worden. De schrijver, muzikant, presentator en cabaretier is een echte alleskunner. Dolf begon zijn carrière als professioneel grappenmaker bijna tien jaar voordat Famke Louise ter wereld kwam, en hij kan niet wachten tot de roast. “Eerst de premier, toen de formatie en nu Famke Louise; mijn C.V. als rooster wordt steeds interessanter.”

Geen genade

Patricia Anglaia Margareth Paaij, zoals Patricia Paay voluit heet, brak in de jaren ’60 door als zangeres en heeft grote hits op haar naam staan. Daarna groeide ze door tot (multi-)mediapersoonlijkheid en is ze tot op de dag van vandaag iconisch te noemen. Ondanks het leeftijdsverschil van bijna een halve eeuw, lijken Patricia en Famke een goede klik te hebben. Die klik ontstond tijdens het programma Op volle toeren, waarin La Paay een jazz-versie van Famke’s hit Op Me Monnie ten gehore bracht. Maarre, tijdens The Roast zijn de twee voor even geen besties. Patricia scherpt alvast haar messen: “Niet alleen Famke’s sannie is verraderlijk.”

Rayan Panday is bekend als cabaretier. Hij tourt momenteel door het land met zijn show Focus. Ook kennen we hem van zijn shows op Netflix, waaronder zijn eigen Netflix Special Live. Ook was hij te zien in diverse tv-programma’s, op festivals als Lowlands en Paaspop en sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Geen beginner dus, als het gaat om rake, en soms pijnlijke, grappen. “Mijn comedystijl is heel erg persoonlijk. Zo persoonlijk dat mijn ex laatst een haatmail heeft gestuurd. Met Famke heb ik dan ook geen genade.” Dat belooft wat! 

The Roast of Famke Louise is op 16 januari 2023 om 20.30 uur te zien bij Comedy Central.

Beeld: Comedy Central, Brunopress 

Laatste nieuws