Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de knappe vriendin van AYTO-Denzel

Denzel is alweer een tijdje gelukkig in de liefde.

Één jaar geleden maakte Denzel zijn intrede in de Are You The One-villa. Daar bleek hij uiteindelijk een match te zijn met Damiët, maar dat mocht na de opnames niet baten. Inmiddels is Denzel alsnog gelukkig in de liefde en deelt hij regelmatig kiekjes met zijn knappe vriendin.

Perfecte match

Denzel deed vorig jaar mee aan AYTO om daar zijn perfecte match te vinden. Even leek het erop dat hij die bij Damiët had gevonden – de twee deelden zelfs een kus – maar uiteindelijk bleek het toch niks te zijn geworden tussen de twee.

Nu, een jaar later, heeft Denzel alsnog zijn perfect match gevonden bij de knappe Irene. Op Instagram deelt Denzel namelijk een aantal kiekjes met zijn nieuwe lover. Zo zijn ze deze zomer samen op vakantie geweest naar Zakynthos en plaatsen ze nu een kiekje vanuit Milaan. Cute!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Irene (@irenebouw)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Irene (@irenebouw)

De twee zijn blijkbaar al een tijdje samen, want afgelopen mei poseerden ze al zoenend voor de camera op de Instagram van Irene. "I like you", schreef ze in de caption bij het lieve kiekje.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Irene (@irenebouw)

In de comments wordt het stel overspoeld met complimentjes. "Knap stel" en "Schatjes", klinkt het. Ook Love Islands Job laat een hartje achter. Lief!

Bron: Love & Reality | Beeld: AYTO