AYTO’s Denzel doet boekje open over zoen met Damiët

Hoe verliep dit steamy momentje eigenlijk precies?

Lees ook

Na zijn intrede in Are You The One? moest Denzel de nieuwe singles in no time leren kennen. Enne, dit ging hem aardig goed af. Hij voelde meteen een sterke connectie met Damiët en de twee deelden zelfs een zoen. Hoe dat precies ging? Grazia belde met Denzel om hem het hemd van het lijf te vragen.

Dame met pit

Denzel wist nog niks over de singles toen hij zijn intrede maakte in de AYTO-villa. Een specifieke aanpak om zijn match te vinden? Die had Denzel eigenlijk niet. “Ik had helemaal geen plan”, begint Denzel aan de telefoon. “Ik wilde gewoon lekker mezelf zijn en kijken met wie ik het gezellig kon hebben, en tot wie ik me het meest aangetrokken zou voelen.”

Voelde Denzel een klik met een dame in de villa? Ja, zeker. Die klik was al vanaf zijn eerste momenten met één specifieke dame zeker aanwezig. Damiët sprak namelijk uit dat zij nieuwkomer Denzel wel zag zitten, en daar kon Denzel zich ook wel in vinden. “Dat ging allemaal heel snel, zij had pit en dat vond ik leuk. Zij was een van de eersten die mij aansprak. We hadden meteen een leuk gesprek en het klikte goed.”

Eerste zoen

Dat Damiët en Denzel een klik hadden, is ons als kijker niet ontgaan. Toch volgde de zoen tussen de twee, voor ons als kijkers, behoorlijk snel. En dat had volgens Denzel een duidelijke reden. “Je hebt geen telefoon, zit 24/7 op elkaars lip en je drinkt wat drankjes, dan gaat alles tien keer sneller dan in het echte leven”, stelt Denzel eerlijk.

“Je gaat sneller over diepere onderwerpen praten en vraagt je af: zouden wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Zouden wij een match kunnen zijn? En tja, je moet ook kijken of ze goed kan zoenen, dat is ook belangrijk.” Al lijkt laatstgenoemde volgens Denzel wel goed te zitten. “Ja, Damiët kan goed zoenen”, lacht hij aan de telefoon.

Fysieke aantrekkingskracht

Aan fysieke aantrekkingskracht geen gebrek in de villa. Maar aan het aantal goede matches wel. Denzel is het dan ook niet helemaal eens met de aanpak van de kandidaten. “Ik probeerde mensen duidelijk te maken dat ze niet te veel naar het uiterlijk moesten kijken. Bij de match-up merk je namelijk dat mensen elkaar op basis van het uiterlijk gaan kiezen.”

Volgens de single is fysieke aantrekkingskracht wel belangrijk, maar draait het uiteindelijk om een echte connectie. “Naar die diepe connectie werd nog niet gezocht”, stelt hij eerlijk. Of de kandidaten dat nog gaan vinden? Daar moeten we nog even geduld voor hebben…

Beeld: Are You The One?

Laatste nieuws

Zie ook