Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Zijn Love is Blind-deelnemers Matt en Cole familie van elkaar? 

Fans van het programma vinden dat de twee wel heel veel op elkaar lijken.

Sinds het derde seizoen van Love is Blind van start is gegaan, raken we niet uitgepraat over het programma. Net als voorgaande seizoenen zijn er weer genoeg interessante kandidaten. Zo valt de energieke Cole Barnett meteen op. Bovendien lijkt hij qua uiterlijk behoorlijk op Matt Barnett, die in het eerste seizoen meedeed aan het programma. Zijn de heren familie van elkaar? 

Barnett

Fans van de serie raken niet uitgepraat over hoeveel Cole en Matt op elkaar lijken. Daarnaast hebben de heren ook nog eens dezelfde achternaam. Kijkers van Love is Blind waren er dan ook van overtuigd dat de heren familie van elkaar zijn. 

Het is ook Netflix niet ontgaan dat de heren veel met elkaar gemeen hebben. Zo plaatste de serie onlangs een foto op Instagram waarop beide heren te zien zijn: “Elke seizoen heeft een Barnett nodig”, stond er in de caption. 

Hoewel de heren een paar overeenkomsten hebben, zijn ze geen familie van elkaar. “Misschien heb ik wel een derde broer waar ik nooit van af wist. Het zou kunnen…”, grapte Cole daar onlangs over op Instagram. Hmmm...

Love is Blind 

Matt deed mee aan het eerste seizoen van Love is Blind en verloofde zich met Amber Pike. Even leek het erop dat de twee niet in het huwelijksbootje zouden stappen, maar dat deden ze toch. Hoewel ze het lastig vonden om te wennen aan hun nieuwe leven samen – en aan de fame die na het programma op hen afkwam – wisten ze alle drempels te overwinnen en zijn ze vandaag de dag nog steeds gelukkig getrouwd. 

Cole Barnett doet mee aan het derde seizoen van Love is Blind en heeft zich verloofd met Zanab Jaffrey. De twee hebben veel gemeen met elkaar, maar botsen ook weleens. Of ze elkaar het ja-woord zullen geven, moeten we nog even afwachten. 

De volgende afleveringen van Love is Blind seizoen drie staan 2 november op Netflix.

Bron: Just Jared, Netflix | Beeld: Netflix (Ser Baffo)