De nieuwste make-up trend voor volle(re) lippen: ovallining

Volle lippen in een handomdraai, zónder lip plumper.

Het ontdekken van een nieuwe make-up hack is altijd een fijn gevoel. En we hebben er weer eentje gevonden: de ovallining technique. Daarmee laat je je lippen in een handomdraai een stuk voller lijken.

Big lips

Waar zouden we toch zijn zonder de beauty corner van TikTok? We zien er regelmatig handige make-up hacks voorbijkomen en leren elke keer iets nieuws. Ook nu is er weer een trend die we zeker willen proberen: ovallining. Door je lippen op een specifieke manier te omlijnen met lipliner, creëer je snel en makkelijk de illusie dat ze heel vol zijn.

Niet veel nodig

Waar we vroeger vaak met lip plumping products aan de gang gingen om onze lippen groter te laten lijken, kan dat nu gewoon met lipliner en lipgloss. Pak een lipliner en teken daarmee een ovaalvorm in het midden van je lippen. Vul daarna de randen van je lippen in, smeer er wat lipgloss overheen en voilà! Hieronder doet TikTok-gebruiker Katia Haek het voor:

@katiahaek ⚠️ New technique alert ⚠️ #ovallining#ovalliningtechnique#liplinerhack#beautyhacks#makeuptutorial ♬ original sound – katia Haek

Het werkt echt

In de comments zijn mensen erg enthousiast over deze techniek. “It actually worked OMG I’ve tried sooooo many techniques and this is the ONLY one that worked THANK YOU SM MUCH BEAUTIFUL 💗💗💗”, schrijft iemand. “I tried this technique yesterday and the result was amazing 🤩😳”, schrijft een ander. Wij vinden dit ook zeker het proberen waard, aangezien het helemaal niet ingewikkeld is. Big lips, here we come!

Bron: Glamour UK | Beeld: iStock, TikTok @katiahaek

Laatste nieuws