Love Islands Cas vertelt: ‘Ik heb Jotti’s familie al ontmoet’

Ook onthult Cas aan welke programma's hij nog meer mee zou willen doen.

Head over heels in love keerden winnaars Jotti en Cas terug uit Love Island. Al op het vliegveld ontmoette Cas meteen zijn nieuwe schoonfamilie, vertelt het koppel in gesprek met RUMAGTV.

BBQ met de schoonfamilie

Zodra Jotti en Cas vertrokken uit Love Island, stond de (schoon)familie klaar om het winning couple te verwelkomen. “Mijn familie kwam ons ophalen op de luchthaven”, vertelt Jotti. “De dag daarna hadden we meteen een familiebarbecue.” Voor Cas was het geen probleem om direct kennis te maken met de in laws. “Het was superfijn. Ik vind het heel belangrijk dat het klikt met de schoonfamilie en ik voelde me meteen thuis. (…) Het voelde meteen vertrouwd en goed. Dat geeft nogmaals een bevestiging dat we op de goede weg zitten samen.”

De ware vinden

Hoewel de relaties van veel winnende koppels uit Love Island helaas geen standhouden, heeft Cas goede hoop dat hij toch echt de ware liefde heeft gevonden. Dat was voor hem ook een goede reden om nog een keer het Love Island-avontuur aan te gaan. “Ik geloof nu echt in Love Island en dat je daar de liefde kunt vinden. Toen ik zag dat Jotti meedeed wist ik: daar moet ik naartoe.” En met succes, want de twee zijn nu helemaal in de wolken met elkaar. Ook bespreken de lovebirds al voorzichtig hun plannen voor de toekomst. “We willen allebei eerst kinderen en daarna trouwen.”

Vaker op televisie

Van hun deelname aan Love Island hebben Jotti en Cas dus absoluut geen spijt. Maar staan er eigenlijk nog andere realityprogramma’s op hun wensenlijstje? Cas onthult dat hij een plekje in Expeditie Robinson wel ziet zitten. “Ik zou dat doen, honderd procent.” Ook van een andere uitdaging is de Amsterdammer niet vies. “Het liefst zou ik meedoen met Special Forces, dat zou ik echt tof vinden.”

Bron: RUMAGTV Allures | Beeld: Love Island (Videoland)

Laatste nieuws