Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Feenstra zet broer in het zonnetje: 'Gelukkig lijken we ook niet op elkaar'

Aha!

Premiere The Amsterdam Drag Show

Kim Feenstra is een echt familiemens en zet maar al te graag haar knappe familieleden in de spotlights. Als we haar Instagram mogen geloven, heeft ze in totaal vijf halfbroers en -zussen. En die zijn stuk voor stuk even gorgeous als de brunette. Gisteren zette Kim een van haar broers in het zonnetje op Instagram door een lieve post te delen. Kijk mee.

Familie

Kim heeft drie halfzusjes: IsafayeRuby en Mellrrro (zoals ze zichzelf op Instagram noemt) en twee broers Bradney en Jazzley. Twee weken geleden stond Kim voor het eerst met broertje Bradney te feesten op het ADE en dat was een speciaal moment voor het topmodel. Hoog tijd dus om Bradney eens even voor te stellen aan haar volgers. "Broertjes. Ik heb er twee. En dit is er één", begint Kim in de caption bij de foto van haar en haar broertje.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Lief bericht

"Gelukkig lijken we ook niet op elkaar 🙄 en houden we beide ook niet van een feestje. 👀", grapt Kim. "Ik heb hem lief dat kleine feestbeest van mij. Hoewel hij nu wel langer is...." Kim schrijft dat ze ook dol is op haar andere broer, maar dat hij nooit op de foto wil. "En ben ik een zeikzus met 'altijd weer die foto's.' Maar ik vertel ze altijd dat later, wanneer we groot zijn, dat we deze gemaakte foto's heel erg zullen appreciëren. Immers weet je nooit hoe het leven loopt of eindigen zal. En zijn de foto's onbetaalbaar", stelt de beauty.

"Dit was op ADE. Voor het eerst samen op ADE. En hopelijk volgen er nog meer. Maar met jou op het strand en een flesje rosé is ook fantastisch. Ik hol van die", aldus de actrice. Aahw, hoe lief!

Bron: Instagram Kim | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220630 - Premiere The Amsterdam Drag Show - The Harbour Club Theater Fotograaf: BrunoPress / ArjoFRank Fotografie Op de foto: Kim Feenstra