Kim Feenstra over een broertje of zusje voor Brooklyn: ‘Het is niet zo easy peasy’

"We zouden Brooklyn heel graag nog een broertje of zusje willen geven."

Kim Feenstra is de trotse mommy van zoontje Brooklyn. Of ze ook een broertje of zusje voor haar pasgeboren zoontje wenst? Daar heeft Kim een eerlijk antwoord op.

Broertje of zusje

Via Instagram riep Kim haar volgers op om haar vragen te stellen. In haar Instagram Stories beantwoordt Kim dan ook een hoop vragen over het geven van borstvoeding en het slaapritme van haar little boy. Ook is een volger benieuwd of Kim en lover Stanley een tweede kindje zouden willen.

“We zouden Brooklyn heel graag nog een broertje of zusje willen geven. En ook voor onszelf is het meer dan welkom”, begint Kim. Het topmodel heeft er echter nooit een geheim van gemaakt dat het niet gemakkelijk was om zwanger te raken. “Maar het is niet zo easy peasy”, legt ze uit.

Elke dag genieten

Kim laat dan ook weten dat ze op dit moment al enorm dankbaar is met haar pasgeboren zoon. “Ik ben al heel dankbaar voor wat ik nu heb. Wat nog komt dat komt, wat niet komt dat mocht dan niet zo zijn. Ik geniet elke dag van dit wonder.”

Kim is altijd erg open geweest over het heftige ivf-traject voor haar zwangerschap. Het model hoopt dan ook het taboe rond vruchtbaarheidsproblemen te doorbreken. “Ik hoef me er toch niet voor te schamen? Als wij zwanger willen worden, dan moeten we daarvoor naar het ziekenhuis. Zo is het en niet anders. Ik ben niet de eerste, maar zeker ook niet de laatste die dit overkomt”, deelde ze eerder in Grazia.

“Ongeveer een op de vijf stellen heeft moeite om zwanger te worden, maar je hoort er vrij weinig over in je omgeving. Het is echt een taboe om het er over te hebben en ik begrijp eigenlijk niet waarom. Ik heb er niet voor gekozen om niet op een natuurlijke manier zwanger te kunnen worden, om naar het ziekenhuis te moeten voor onze kinderwens. Gelukkig leven we in een tijd waarin veel mogelijk is. Je willen voortplanten is iets heel wezenlijks. En het is zeker een teleurstelling als je hoort dat dat niet zomaar lukt, maar waarom zou je daar niet openlijk over praten met je familie of vriendinnen? Waarom zou je het geheim houden? We kunnen elkaar steunen, ervaringen delen, uitleggen wat het met je doet.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws