Dit zijn de knappe broers en zussen van Kim Feenstra

De goede looks zitten overduidelijk in de familie.

Lees ook

Het kan je niet ontgaan zijn dat Kim Feenstra samen met lover Stanley Tailor een eigen gezinnetje is begonnen. Regelmatig deelt ze de liefste kiekjes van baby Brooklyn. Dat dat een knap kindje gaat worden, is wel zeker. De good looks zitten in de familie, want het topmodel heeft nog twee knappe halfbroers en drie prachtige halfzusjes.

Vijf broers en zussen

Kim is een echt familiemens en zet maar al te graag haar knappe familieleden in de spotlights. Als we haar Instagram mogen geloven, heeft ze in totaal vijf halfbroers en -zussen. En die zijn stuk voor stuk even gorgeous als de brunette. Benieuwd hoe die knappe broers en zussen eruitzien? Keep on reading.

Zussen

Kim heeft drie halfzusjes: Isafaye, Ruby en Mellrrro (zoals zij zichzelf op Instagram noemt). Isafaye treedt in de voetsporen van haar grote zus, want zij is geregeld aan het werk als model. Bekijk hieronder hoe zij eruitziet.

Ook Ruby heeft mooie blonde lokken en is aan het werk in de modellenwereld. Niet als model zelf, maar als manager, is te lezen op haar Instagram.

Tot slot is daar Mellrrro, zoals zij op insta heet. Wat haar echte naam is, weten wij niet precies. Wat we wel weten, is dat ze gorgeous is. Op haar Instagram deelt ze geregeld kiekjes van haar outfits, prachtige selfies en inspirerende quotes.

Broers

Ook de broers van Kim, Bradney en Jazzley, zijn zeker eye candy te noemen. De jongste, Bradney, werd afgelopen zomer 21 jaar. Dat vierde het topmodel met een liefdevol verhaal op insta.

Net zo'n knapperd is Jazzley. Helaas staat zijn insta op privé en kunnen we niet genieten van nog meer foto's van deze hunk.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook