Joan Pronk deelt geweldig festivalkiekje uit de oude doos

'Op m'n zestiende voor het eerst naar Open Air op Birkenstocks', schrijft Joan bij het throwback-kiekje.

Afgelopen weekend werd het Amsterdamse Gaasperpark weer omgetoverd tot een festivalwalhalla voor Amsterdam Open Air. Daarbij was niemand minder dan Love Islands Joan Pronk van de partij. Enne, duidelijk niet voor het eerst. Joan deelt namelijk een geweldige throwback van toen ze als 16-jarige voor het eerst naar het Amsterdamse festival ging.

Amsterdam Open Air

“Vanaf mijn zestiende kom ik al op Amsterdam Open Air, het leukste feestje van het jaar”, schrijft Joan bij een reeks festivalkiekjes en -filmpjes van afgelopen weekend. “Eindelijk, na drie jaar mochten we weer! En wat hebben we genoten 💃🏾💚💜😎🍹” Op de beelden is te zien dat Joan samen met lover Niek Marijnissen, haar knappe zusje Claire en haar brother in law heerlijk dansjes heeft gedaan op het festival.

Throwback

Toch valt het laatste kiekje in de reeks behoorlijk uit de toon. Daarop zien we namelijk een piepjonge Joan die als 16-jarige voor het eerst naar het Amsterdamse festival gaat. “Op m’n zestiende voor het eerst naar Open Air op Birkenstocks”, schrijft ze bij het throwback-kiekje, met daarbij de hashtag #kongewoon. Verder droeg de beauty destijds een strakke top met daaronder een festivalfavoriet: de denim shorts. Enne, de aviator shades niet te vergeten. Nostalgie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@iamjessicajoan)

Uit de reacties onder de festivalfoto’s blijkt wel dat Joans volgers het throwback-kiekje ook hebben gespot. “De laatste foto 👏🏻😁”, schrijft iemand. “Love the last one“, aldus een ander. “Lekker meid, sandalen aan en gaan”, reageert een derde. Geweldig!

Bron: Instagram @iamjessicajoan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws