Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes: seizoen drie van Love is Blind is vanaf vandaag te streamen

Zeg je plannen maar af!

Na alle drama in de eerste twee seizoenen van Love is Blind kunnen we niet wachten om het derde seizoen te bingen. Goed nieuws, want de eerste vier afleveringen van het liefdesprogramma zijn vanaf vandaag op Netflix te bekijken!

Pods

In Love is Blind gaan vijftien mannen en vijftien vrouwen op zoek naar de liefde in een sociaal experiment waarbij ze elkaar niet kunnen zien. Ze zitten in afzonderlijke pods en communiceren met elkaar door een muur. De singles krijgen slechts tien dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Als ze elkaar in het echt willen zien, moeten ze zich eerst in de pods verloven.

Drama incoming

In het eerste seizoen van Love is Blind verloofden zes koppels zich. Hoewel niet iedereen het altaar haalde, stapten Lauren Speed en Cameron Hamilton wel met elkaar in het huwelijksbootje. Ook Amber Pike en Matt Barnett gaven elkaar het jawoord. Beide koppels zijn zo’n drie jaar later nog steeds gelukkig getrouwd.

De deelnemers van seizoen twee hebben helaas geen happy ending gekregen. Hoewel Nick Thompson en Danielle Ruhl elkaar eeuwige trouw beloofden en ook Jarette Jones en Iyanna McNeely vol overtuiging hun I do’s uitspraken, zijn beide stellen onlangs uit elkaar gegaan. Hopelijk hebben de deelnemers van het derde seizoen meer succes!

Vierde en vijfde seizoen

Enne, er is leuk nieuws, want Netflix heeft aangekondigd dat er ook een vierde en vijfde seizoen van Love is Blind aan zitten te komen in de toekomst. Eerst seizoen drie maar kijken. De eerste vier afleveringen zijn nu te streamen en daarna volgt er elke week een aflevering. Onze dagelijkse dosis drama blijft zo mooi aangevuld!

Bron: Archief Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Love is Blind