Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Megan Fox gaat voor totaal andere look

We kunnen er geen genoeg van krijgen!

"You'd find it easier to be bad than good if you had red hair," en laat dit nou net een quote zijn die Megan Fox op het lijf is geschreven. We wisten dat de actrice een naughty side had, maar dit bewijst ze nog maar eens door met een totaal andere look in het openbaar te verschijnen. Enne, wij zijn fan!

Ariel-look

Afgelopen dinsdag werden Megan Fox en haar verloofde Machine Gun Kelly gespot in New York onderweg naar het Time 100-evenement. De actrice had een prachtige goudkleurige Maison Yeya jurk aan, maar verbaasde iedereen vooral met haar gloednieuwe Ariel-rode haar. Doordat de nieuwe haarstijl van de actrice tussen het vuurrode en koperrood in zit, zorgt de look ervoor dat Meghans huid benadrukt wordt en haar felblauwe ogen stralen. We love it!

Blijvertje?

De actrice deelde zelf ook nog een paar prachtige kiekjes van die avond op haar Instagram-account. Toch vragen we ons ook nu weer af of deze look een blijvertje is. We weten dat de actrice graag haar haarkleur eens in de zoveel tijd verandert, dus het is nog een groot vraagteken of deze look blijft. Is het misschien gewoon een leuke knipoog is naar het herfstseizoen? Who knows.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Niet de enige

Wat we in ieder geval wel weten, is dat Megan niet de enige is die voor deze prachtige koperen look is gegaan. Gigi Hadid, Zendaya en Rihanna gingen de actrice al voor. Hailey Bieber zagen we deze zomer nog met een pruik in een soortgelijke kleur. Een ding is in ieder geval zeker: er is letterlijk niet één haarstijl die Megan Fox niet staat.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress, Instagram