Dit strenge eetregime volgt Megan Fox om in shape te blijven

Wat een discipline.

Lees ook

Neem een kijkje op de Instagram-feed van Megan Fox en er zal je één ding opvallen: de actrice heeft een ontzettend afgetraind lichaam. Dit loeistrakke lijf komt Megan niet zomaar aanwaaien. De beauty werkt er keihard voor en houdt er een bijzonder strak eetregime op na.

Actrice en model

Na haar rol in Transformers heeft Megan nog in behoorlijk wat grote films gespeeld. Zo vertolkte ze een rol in Till Death, Above the Shadows en The Dictator. Daarnaast timmert de beauty ook lekker aan de weg als model. Niet alleen voor grote merken, maar ook op Instagram. Samen met lover Machine Gun Kelly poseert Megan regelmatig op Insta – en dat zijn veelal steamy kiekjes van het verliefde koppel.

Megan vindt het belangrijk om haar huidige shape te behouden en werkt hier keihard voor. En met keihard bedoelen we dan ook echt keihard. Ze houdt zich namelijk al een lange tijd aan hetzelfde, strenge eetregime.

Streng eetregime

Het lichaam van Megan is toned en slank, iets wat ze dankt aan haar trainingen en voedingspatroon. Zo vertelde ze eerder aan E! dat ze al heel lang geen white foods meer naar binnen werkt. De koolhydraten die ze ontwijkt zijn brood, chips, pasta en crackers. Daar komt nog bij: de actrice houdt naar eigen zeggen niet zo van snacken. Een cheatday? Die skipt Megan dan ook met gemak.

Obviously zijn er ook dingen die Megan wél eet. Zo is ze gek op Japans eten, zalm en amandelen. Daarnaast probeert ze bij iedere maaltijd op een dag, en dat zijn vijf kleine maaltijden, eiwitten te eten. Oja, haar favo snack? Een kop koffie. Wij slaan dit eetregime toch even over…

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook