Douwe Bob deelt grappige foto van nieuw ochtendritueel

Hij is nog altijd vroeg op, maar nu om een hele andere reden.

Douwe Bob Posthuma kennen we als singer-songwriter met een echt rock ’n roll-imago. Toch lijkt daar verandering in te zijn gekomen nu hij vader is. Op Instagram heeft hij een foto van zijn nieuwe morning routine gedeeld en dat ziet er heel anders uit dan vroeger.

Vroeg uit de veren

Voordat hij vader werd, was Douwe Bob regelmatig tot in de vroege uurtjes in de stad te vinden. Tegenwoordig heeft hij daar echter geen tijd meer voor, omdat zijn zoontje Elias vroeg uit de veren is. Douwe is nog altijd in de weer met flesjes, maar dat is een ander soort flesje dan vroeger. Op Instagram deelt hij een foto waarop Elias en hij net wakker zijn om 06:16 ’s ochtends. “Vroeger ging ik rond dit uur naar bed… 😆”, schrijft hij er grappend bij.

Met de foto viert Douwe dat Elias voor het eerst op zijn eigen kamertje geslapen heeft. “Het gaat hard.” Gezien het tijdstip was het echter nog geen lange nacht. Douwe maakt ook een grapje over hoe snel de tijd gaat: “Hij heeft een steady baan gevonden in de ICT. Nog wel erg gesloten over z’n pronouns.. Zal mij benieuwen. 😁”

Een vaste relatie

Elias werd op 31 mei geboren. Zijn moeder heet Anouk. Douwe en Anouk hadden een tijd lang een knipperlichtrelatie, maar inmiddels is het weer aan. “Ex? Nee, volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel, tenminste als het aan mij ligt wel”, vertelde hij bij Beau. Zo te zien past het gezinsleven wel bij hem!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Douwe Bob, Instagram Douwe Bob

Laatste nieuws