Zien: Douwe Bob is voor blond gegaan

Ooh la la!

Lees ook

Zanger Douwe Bob kennen we niet alleen van zijn hits, maar ook van zijn wilde acties. Hij is nu op vakantie in Griekenland en heeft daarvan een foto op Instagram gepost. Hij heeft duidelijk weer het wilde pad bewandeld, want zijn coupe heeft ineens een heftig kleurtje!

Blondes have more fun?

Douwe Bob verblijft momenteel voor een sponsordeal op het Griekse eiland Lefkada. Daar is hij gaan snorkelen, waar hij op Instagram een foto van heeft gepost. Iets wat echter meer opvalt dan de snorkelbril, is Douwes nieuwe kapsel. Het is namelijk pretty damn blonde!

Aan de foto te zien heeft de zanger het goed naar zijn zin op vakantie. Met wie hij op Lefkada is, wordt er niet bij vermeld. Wat we wel weten, is dat dit niet de eerste keer is dat hij voor een coupe blonde gaat. Vorig jaar besloot hij ook al eens om zijn haar van een blonde tint te voorzien.

Bleek in het zwembad

Douwes vrolijke foto levert een grappende reactie van het 538-team op. “Wanneer er bleek ipv chloor in het zwembadwater zit! 😜 We 💜 the new hairdo!”, schrijven zij. Ook “🔥🔥🔥 the best striker 🔥🔥🔥”, “Leuke foto! 😍” en “💛💙🔥” staan in de comment section. Helemaal mee eens!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram Douwe Bob

Laatste nieuws

Zie ook