Zien! HNTM-Raphael gaat voor turquoise en gemillimeterde coupe

Raphael, is that you?

Raphael Bouman is ongetwijfeld een van de meest vrolijke en energieke deelnemers van dit seizoen Holland’s Next Top Model. Maarre, als je hem nu tegenkomt zul je hem misschien niet direct herkennen. Het model is namelijk voor een compleet nieuwe look gegaan!

Make-over

De make-overs zijn voor de modellen altijd het meest gevreesde gedeelte van Hollands’s Next Top Model. Raphael hoefde echter geen grote verandering te ondergaan, en mocht zijn donkere curly hairdo houden. Inmiddels zitten de opnames er natuurlijk al een tijdje op, en is het model écht voor een grote transformatie gegaan.

Turquoise gemillimeterd

“Ik ben voor een fully turquoise haar look gegaan”, laat Raphael ons via Instagram weten. Naast een vrolijk kleurtje, heeft het model ook iets aan de lengte gedaan. Zo heeft hij zijn lange lokken vaarwel gezegd, en is gaat hij voortaan gemillimeterd door het leven. Raphael deelt ook een aantal behind the scenes-kiekjes tijdens een shoot, waarop zijn nieuwe coupe goed te zien is. Looking good! 

(Beeld: Raphael Bouman)

Afscheid nemen

We snappen dat je even twee keer moest kijken, maar het is ‘m echt! Raphael is still going strong in de modellenwedstrijd, maar helaas moeten we ook elke week van een of twee modellen afscheid nemen. In de aflevering van gisteren valt het doek voor Lisa en Winson. Winson kreeg de zonde luiheid en dat vond jij jammer. “Ik vond het jammer dat ik de zonde van luiheid kreeg, omdat ik het bijna onmogelijk vond om boven de rest uit te blinken met een toffe foto”, blikt hij terug in zijn Stories. “Ik wilde mezelf heel graag bewijzen, maar goed: het moest zo zijn”, aldus het model.

Bron: Instagram @r.bouman | Beeld: Passian Smit

Laatste nieuws