Oeh! Vier nieuwe dames maken hun entree in Matched by Mom

En de moeders maken meteen duidelijk wat ze van de nieuwe ladies vinden.

We hebben inmiddels al afscheid moeten nemen van acht dames in Matched by Mom. Hoog tijd dus om een viertal nieuwe ladies hun entree te laten maken in de villa, zodat de keuze voor de moeders en zonen weer iets groter (en misschien ook moeilijker) wordt.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Matched by Mom.

Plottwist tijdens exit

De derde aflevering van Matched by Mom eindigde met een plottwist tijdens de kettingceremonie. Isabelle kreeg een ketting van de moeders, maar weigerde deze omdat ze zelf had besloten naar huis te gaan. In de nieuwste aflevering zien we hoe de ceremonie verder verliep. Melvin liet duidelijk merken dat hij het erg jammer vond dat ze naar huis ging, omdat hij haar nog beter haar willen leren kennen. Maar helaas, Isabelle bleef bij haar keuze. De beauty voelde namelijk ‘geen klik en wauw-factor’ bij de heren. De moeders mochten vervolgens beslissen wat ze met de overgebleven ketting deden, zij kozen ervoor om Sibel tóch nog even in de villa te houden en een ketting te geven. Cynthia moest wel haar koffers pakken en ging met Isabelle mee terug naar huis.

Speeddate met de moeders

Nu er acht dames naar huis zijn gestuurd door moeders Roel, Thea, Anita en Patricia, wordt de keuze voor de perfecte match voor hun zoons steeds kleiner. Daarom kwamen er maar liefst vier nieuwe dames naar Portugal. De 26-jarige Yudeska is moeder van twee kindjes en receptioniste bij een orthodontiepraktijk. Kelly is 23 lentes jong, verpleegkundige in opleiding en houdt van hardstyle-feestjes. Julia is 24 jaar en werkt als secretaresse. Tot slot de 26-jarige Ysabelle, die succesvol executive assistent is. Kort na hun entree maken de ladies kennis met de moeders, en wellicht hun toekomstige schoonmoeder, tijdens een speeddate.

Kort verblijf

Ysabelle maakte een geweldige eerste indruk bij de speeddates, zij viel bij maar liefst drie moeders erg in de smaak. Andere meiden maakten iets minder indruk, zo bleek bij de kettingceremonie. Voor twee van de vier nieuwe dames werd het een erg kort verblijf, want zij werden meteen weer naar huis gestuurd. Yudeska en Kelly kregen geen ketting van de moeders. Voor Yudeska was het helemaal een korte, maar geen krachtige, deelname. Zij heeft namelijk niet eens de kans gekregen om met de mannen te praten. Sad! 

Bron: Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws