Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk nieuws: Hans Klok is bezig met zijn eigen dramaserie

'Het is mijn grootste wens dat dit ooit van de grond komt.'

Hans Klok kennen we natuurlijk allemaal als een van de bekendste goochelaar-illusionisten van Nederland. Hij geeft spectaculaire shows en is daarnaast vaak te gast bij diverse formats, zoals bij Open Kaart van Robbert Rodenburg. Inmiddels is hij zelf ook met een format bezig: hij wil namelijk een eigen dramaserie ontwikkelen.

Helemaal enthousiast

Hans heeft al een tijdje een idee voor een serie en deed er een boekje over open bij De Telegraaf. De serie moet gaan over een vroeger bekende illusionist, die zijn talent op jonge kinderen wil overdragen. "Laatst sprak ik Ilse Warringa over dit plan, ze was meteen helemaal enthousiast. Maar we moeten eerst een 'ja' krijgen bij en zender of een streamer", vertelt hij. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Geduld hebben

Momenteel probeert Hans zijn idee bij verschillende partijen in Hilversum aan te prijzen. "Het is mijn grootste wens dat dit ooit van de grond komt." Helaas is het tot nu toe nog geen succes. "Het is af en toe frustrerend hoe stroperig het gaat in Hilversum. Willen ze het wel hebben, willen ze het niet? Dus misschien moeten we ook maar eens gaan kijken bij streamingsdiensten als Videoland of Netflix. Want ik denk: dit is internationaal ook een goed plan." We zijn benieuwd of het Hans binnenkort lukt om een investeerder te vinden. De serie klinkt in elk geval veelbelovend!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress