André Hazes en Monique Westenberg zetten jarig zoontje in het zonnetje

Beide ouders hebben een foto en een lieve tekst gedeeld.

Vandaag is het de verjaardag van Andreas Martinus Hazes, het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg. Beide ouders hebben een trots bericht op hun Instagram-pagina geplaatst om de verjaardag van ‘mini-Dré’ te vieren.

Documentaire

Vorige week woensdag ging André’s documentaire Crossroads in première in het Koninklijk Theater Tuschinski. Daarna was de docu voor heel Nederland te zien op Videoland. We kregen onder andere een kijkje in André’s liefdesleven, waarbij Monique ook aan het woord kwam. Er werd verteld over de roerige periodes, maar ook over de huidige stand van zaken. Monique is volgens André nog altijd zijn grote liefde. “Want niemand gaat meer voelen wat wij hebben gevoeld.” Toch werd ook benadrukt dat de twee momenteel niet samen zijn. “Hoe je nu bent, heb ik altijd gewild. Nu zijn wij niet samen, dat vind ik moeilijk. Ik gun het Dré ook zo, maar ik ben veel te bang”, aldus Monique.

Ontspannen in Parijs

De première en de reacties op de documentaire zorgden voor veel emoties, dus was het tijd voor wat ontspanning. Andre, Monique en mini-Dré gingen daarom een weekendje naar Disneyland Parijs. We zagen toen hoe de kleine Dré in een Spider-Man-pak de tijd van z’n leven had. Monique deelde dat hij zijn geluk niet meer op kon, omdat hij eindelijk groot genoeg is om in de nieuwste Avengers-attractie in het pretpark te mogen. Aandoenlijk!

Allebei een foto

Vandaag is het dus de verjaardag van mini-Dré en daarom grepen beide ouders de mogelijkheid aan om hem via Instagram in het zonnetje te zetten. “Mijn allerbeste vriendje is vandaag 6 geworden!❤️”, schreef André bij een foto waarop hij met mini-Dré naar een poster van de Avengers kijkt. Monique plaatste een foto van mini-Dré verkleed als Harry Potter. “Ons allergrootste rijkdom. Vandaag word je 6. Ik vertel je vaak genoeg hoe dankbaar ik ben dat je voor ons gekozen hebt om jouw papa en mama te mogen zijn. En we doen er daarom alles aan om jou zo gelukkig mogelijk te maken, naast de lessen die je mee krijg om je zieltje te laten groeien. Vandaag heb jij je Harry Potter Birthday en het wordt een dag vol verrassingen lieve jongen! Ik houd van jou, Oneindig ❤️🌍”, schreef ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Felicitaties

Beide ouders worden massaal gefeliciteerd in de comments. “🥳😘 gefeliciteerd!!”, schrijft Dyantha Brooks. “Hieperdepiep! ❤️😍”, aldus Belle Perez. “Gefeliciteerd met de kleine man! ❤️”, schrijft William Rutten. “Wauwie wat mooi!! Gefeliciteerd lieve allemaal ❤️🎂🥳”, aldus Chantal Bles. We hopen dat de kleine jongen vandaag een leuke verjaardag heeft!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram Monique Westenberg, Instagram André Hazes

Laatste nieuws